Celebrity News

Vesna Dedić je sada morala da se oglasi: Ovo je istina o svađi sa Sanjom!

Svaki pregled prijateljstva je težak, a posebno ako je u pitanju odnos koji je trajao decenijama. Postoje stvari koje moraju da budu izrečene, a zato Vesna Dedić o svađi sa Sanjom Marinković nije mogla da ćuti.

Vesna Dedić je sada morala da se oglasi: Ovo je istina o svađi sa Sanjom!

Ata Images

Sanja Marinković i Vesna Dedić prekinule prijateljstvo dugo dve i po decenije. Iako konkretog razloga o prekidu prijateljstva do sada nije bilo, domaći mediji nagađali su da je Sanja u nekoliko navrata povredila svoju prijateljicu.

Spisateljica i voditeljka je potvrdila da njihovo prijateljstvo ne postoji već duže od godinu dana i da je planirala da zadrži za sebe stvari, ali da zbog jednog mora da kaže svoje mišljenje.

Vesna Dedić o svađi sa Sanjom Marinković nije mogla da ćuti

- Naše prijateljstvo ne postoji duže od godinu dana. Nikada u javnost ne bih izašla s time da niste kontaktirali s nama. Ali s obzirom na njene postupke u poslednje vreme, tačnije ove afere "kovid elita", moram da se oglasim. Zbog njenih objava istrpela sam posledice i profesionalne prirode i profesionalne časti. Zbog "kovid elite" sam prinuđena da se javno oglasim - počela je Vesna, a na pitanje šta je konkretan razlog prestanka druženja, s obzirom na to da traje duže od godinu dana, kratko je rekla:

 

 

Pročitajte: Sanja Marinković neutešna: Duša mi je prazna, nemam miran san!

- O drugim stvarima, razlozima, pitanjima, potpitanjima ne bih pričala, zaista - rekla  je Vesna za "Kurir" i istakla da ne postoji šansa da se pomire.

Ona takođe nije želela da komentariše ni to što je Sanja gotovo negirala da se ne druže, već da su se samo udaljile.
 
– Nema šanse za pomirenje, nema šanse ni da pričam o tome. Šanse za pomirenje – ne, nikada! – rekla je Vesna za “Kurir”.
 
Sanja Marinković se povodom svega ovoga još uvek nije oglasila, ali mnogi smatraju da je njena najnovija objava na "Instagramu" posvećana upravo Vesni.

 

- Optimizam je stvar emotivno inteligentnog ponašanja. Svi smo mi skloni da verujemo da je drugima lakše, da su komšije srećnije od nas, da ličnosti koji se osmehuju sa naslovnih strana vode lepše živote, da su im domovi topliji i sređeniji i da je sve u bojama ljubavi i zadovoljstva. Sigurna sam da svako koga sretnete vodi neku bitku u svom životu. (P.S. Plišani medvedići pomažu i ublažavanju simpotoma stresa i zabrinutosti, zato i nema razloga za brigu ukoliko ih deca obožavaju). Kako vi ublažavate simptome vašeg stresa? - glasio je status voditeljke.

 

Komentari (0)

Loading