Celebrity News

Ceca s Veljkom i Anastasijom obeležila godišnjicu Željkove smrti

Pre 21 godinu Željko Ražnatović Arkan ubijen je u tadašnjem hotelu „Interkontinetal”. I ove godine Ceca Ražnatović je s decom izašla na Novo groblje kako bi mu održali pomen

Ceca s Veljkom i Anastasijom obeležila godišnjicu Željkove smrti

Porodica Ražnatović posetila je danas Novo groblje, gde je održan pomen Željku Ražnatoviću. Na pomen je, kao i do sada, došla i Cecina sestra Lidija, kao i brojni prijatelji. Svi prisutni nosili su zaštitne maske u skladu sa epidemiloškim merama. 

Arkan je ubijen 15. januara 2000. oko 17 časova u hotelu „Interkontinental” u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP-a, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić, koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

 

Ceca često ističe koliko joj nedostaje suprug, a o njemu govori uvek dostojanstveno

– I sam datum godišnjice Željkovog ubistva u meni izaziva loše raspoloženje, iako sam s godinama naučila da živim s tom boli koja je konstantna – rekla je jednom prilikom za magazin „Hello!”, a njihove velike ljubavi prisetila se nedavno u „Sceniranju” na Kurir TV.

– Naš odnos se zasnivao na ljubavi, očima smo se razumeli, to je jedno ogromno poverenje. Nisam bila gruba, ali naravno da sam sve mogla da mu kažem. Bili smo tandem, podržavali smo se, sve sam uradila da ga izvučem iz politike, smatrala sam da to nije za njega. On je bio veliki patriota. Jedni govore da je bio strah i trepet, drugi da je kukavica, o Željku je sve i svašta pričano, ja sam s njim bila u dobru i zlu, poslednje trenutke je proveo pored mene – rekla je Ceca.

 

Ata Images

 

 

– Nisam srela hrabrijeg čoveka u svom životu. Nije tačno da su ga se svi plašili, zašto bih se plašila čoveka koga sam sama izabrala? Mislim, svi mi znamo ko je on, nije on bio profesor muzike, niti ja živim u nekim iluzijama. Za mene je bio najdivniji, najtopliji otac na svetu. Znači, on može da bude ozbiljna konkurencija svim majkama, znam kako se brinuo o svoj deci. Ja sam živela kao princeza na zrnu graška. Bili smo srećni jedno pored drugog – objasnila je Ceca, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog svoje nove emotivne veze sa Bogdanom Srejovićem.

Komentari (0)

Loading