Celebrity News

Šta hoće Darko Lazić: Hejterima će odgovarati tek kad prestanem da dišem

Šta hoće Darko Lazić da dokaže onima koji kritikuju njegov fizički izgled i sada kada je drastično smršao? Naime, pevač se požalio da i pored neverovatnih 88 kilograma koje je izgubio, nailazi na negativne komentare.

Šta hoće Darko Lazić: Hejterima će odgovarati tek kad prestanem da dišem

Da fizički izgled zaista može da se promeni do neprepoznatljivosti, dokazuje pevač Darko Lazić koji je uspeo da skine kilograme kako je malo kome pošao za rukom. On se zarad cilja da smrša podvrgao operaciji smanjenja želuca. Kako je pre ovog zahvata bio gojazan, pio je ujutru i uveče terapiju za visok pritisak.

Međutim gostujući u emisiji "Šok tok" Darko se požalio da i pored neverovatnih 88 kilograma koje je izgubio, nailazi na negativne komentare.


Šta hoće Darko Lazić da dokaže onima koji kritikuju njegov fizički izgled i sada kada je drastično smršao? 

 

 

–Smršao sam 88 kilograma. Hoću da smršam još 10! Sad mi u komentarima pišu da sam anoreksičan, a niije im valjalo ni kada sam, kako su mi govorili, bio debeo! Ne odgovara im ni kada sam mršav, verovatno ću im odgovarati kada prestanem da dišem –  rekao je Lazić i istakao da sada jede manju količinu hrane od sina koji ima ima godinu i po dana.

Pročitajte: Darko Lazić nastavlja da šokira, rešio je da postane plavokosi zavodnik? (FOTO)

 

 

– Čak i sin Aleksej jede više od mene. Primera radi, on pojede jedno i po jaje, a ja pola – bio je iskren Darko.

 

Komentari (0)

Loading