Celebrity News

Anabela Atijas želi pomirenje s Markom, njene reči pokajanja bole

Anabela Atijas shvatila je da je odnos Lune i Marka zaista prepun ljubavi i poštovanja. Nakon što se uverila u to, pop zvezda želi pomirenje sa zetom...

Anabela Atijas želi pomirenje s Markom, njene reči pokajanja bole

Foto: Ata Images

Pevačica Anabela Atijas priznala je da se kaje što se mešala u odnos između svoje ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića. Sada se uverila u njihovu ljubav, i svim snagama pokušava da popravi odnos koji je davno zahladneo. 

Odnos Marka i Anabele je zategnut, a kako se Luna slaže sa svekrvom?

Anabela Atijas želi pomirenje: Shvatiće jednog dana 

Anabela Atijas istinski želi da popravi odnose koji su već odavno na „staklenim nogama”. Luna i Marko sada su srećni i zadovoljni, a Anabela priznaje da je u njihovom odnosu prenaglila. Sada se zbog toga gorko kaje. 

Očekivala sam da ću postati mlada baka, jer sam i sama rodila dete u 21. godini. Divno se osećam, spremna sam da postanem baba. Puna sam ljubavi, jedva čekam da zagrlim bebu. Unuče je, kažu svi, neka nova vrsta ljubavi, ne može da se meri ni sa čim. Neki drugi nivo, ako to uopšte može da postoji posle vašeg deteta, da nekoga volite više, drugačije – počela je Anabela za „Kurir”.

Anabela Atijas neće da čuje za Lunu? Ne poznajem je!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Pevačica bi dala sve kad bi mogla da vrati vreme i uradi sve drugačije. Dobro, možda je za to sada kasno, ali za pokajanje nikad nije. 

– Od izlaska iz „Zadruge” ne postoji zaista nijedan trenutak koji se tamo dogodio. Iz ovog ugla, to je bio neki moj put da se vratim sebi. Preveliki je pritisak bio. Sada bih možda sve uradila drugačije, manje zainteresovano bih reagovala. Moramo svi da lupimo glavom, da prođemo neke situacije da bismo bili bolji i da bismo umeli da se ponašamo. Da mogu da vratim vreme, ne bih se mešala u vezu. Ja sam u tom momentu mislila da štitim svoju ćerku, da radim za nju najbolje. Sada, kad vidim da su oni to prevazišli i da funkcionišu dobro, nije mi drago što sam tako postupala – rekla je Anabela i dodala:

Anabela Atijas i Luna Đogani bile su svetinja jedna drugoj, a sad...

– Oni su na putu da postanu roditelji i nadam se da će razumeti otkud takva potreba da čovek s takvom strašću ima potrebu da se meša svom detetu u život. Valjda to nastaje iz prevelike ljubavi. Nema tu mesta mržnji, nego samo potreba da zaštitiš svoje rođeno, misleći da činiš ono najbolje.

Marko se povodom Anabelinog pokajanja još uvek nije oglasio. Da li će budući tata oprostiti i preći preko svih ružnih reči i dela koja su se dešavala pre i posle rajalitija, ostaje da vidimo. 

Komentari (0)

Loading