Celebrity News

Ceca i Bogdan uživaju u ljubavi, a šta njegov otac kaže na to

Ceca i Bogdan uživaju u svojoj ljubavi,a koliko je njihova veza za kratko vreme postala ozbiljna svedoči i činjenca da je pevačica nedavno otišla u Kragujevac, na krsnu slavu svog devet godina mlađeg izabranika.

Ceca i Bogdan uživaju u ljubavi, a šta njegov otac kaže na to

Upoznavanje partnerove porodice veliki je korak u svakoj emotivnoj vezi,a kada je u pitanju jedna od najpoznatijih pevačica na ovim prostorima situacija je teža, intrigatnija.

Bogdan Srejović u vezi je s Cecom Ražnatović i sigurno mu nije lako da se nosi s tolikom pažnjom javnosti koju je za kratko vreme dobio. Ipak, najbtnije od svega je šta kažu najbliži, a Cecina deca, sin Veljko i ćerka Anastasija, su mami poželeli svu sreću s novim izabranikom.

Privatna Arhiva

 

 

Ceca je imala priliku da Bogdanovog oca Miloša Srejovića, nekadašnjeg šampiona Evrope u troskoku, upozna prlikom posete porodičnom domu Srejovića u Kragujevcu, na njihovu krsnu slavu. Evo kakvi su Miloševi utisci.

Pročitajte: Veliki korak u vezi: Ceca i Bogdan uradili najvažnije

- Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - rekao je on kratko za "Kurir" u istakao da je porodica slavu proslavi u krugu najbližih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija-objasnio je.

Komentari (0)

Loading