Celebrity News

Fotografija Maje Berović je iznenadila pratioce na Instagramu

Popularna pevačica ima milion pratilaca na "Instagramu" a gotovo svi su odreagovali na jednu fotografiju Maje Berović koja joj je posebno draga.

Fotografija Maje Berović je iznenadila pratioce na Instagramu

Veliki broj popularnih ličnosti su pokrenuli trend postavljanja svojih starih slika na društvene mreže kako bi se zabavili i podsetili kakvi su bili nekad.

I pevačica Maja Berović nije odolela a da ne evocira omiljenu uspomenu iz detinjstva. Ona je na "Instagramu" podelila fotografiju iz školskih dana na kojoj se široko osmehuje obučena u šaren džemper.

Pročitajte: Maja Berović otkrila koje estetske korekcije je radila na sebi!

Instagram Maja Berović

 

 

U opisu je napisala “Mala ja” koja je pokrenula brojne komentare pratioca ove poznate bosanske pevačice.

Maja Berović osvrnula se na stare fotografije na kojima izgleda potpuno drugačije nego danas

Maja Berović se jednom prilikom osvrnula i na svoje stare fotografije, na kojima izgleda potpuno drugačije nego danas.

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada. Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja.

Maja Berović za „Story”: Prešla sam trnovit put do uspeha

 
 
- Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

Komentari (0)

Loading