Celebrity News

Anja Mit otkrila svoju veliku želju

Želja Anje Mit nije neostvariva. Glumica sanja o euforiji koju će osećati u velikoj haljini s kristalima, perlama i šljokicama, i kada će se naći na posebnom mestu.

Anja Mit otkrila svoju veliku želju
Uvek nasmejana glumica Anja Mit otkrila je svoj velki san koji je mnoge iznenadio. Naime, ona je u gostovanje u TV emisiju došla u neobičnom društvu - povela je maltezerku Mašu i prvo ispričala o pokušaju njene ljubimice da se oproba u glumačkom svetu.

– Ovo je Maša Mit, moja maltezerka stara tri godine. Mnogo sam želela psa i kupila sam je pre tri godine kada smo snimali seriju „Istine i laži.“ Ja sam bila ubeđena da je ona nova pseća zvezda, novi Sima, kada je sa svega dva i po meseca zakoračila u studio, na snimanje. Ali, sve moje nade i snove razvejali su se kada su mi rekli da uopšte nije talentovana glumica. Igrala je samo u tri epizode – kazala je lepa Anja u emisiji „Kec na jedanaest“. 

Pročitajte: Anja Mit - Teško sam podnela razvod roditelja

printscreen

 

 

Najavila je i da ćemo uskoro gledati sitkom „Ljubavni zalogaji“ u kojoj igra komunalnu inspektorku. 

– Gledala sam malo u montaži i mnogo mi se sviđa serija, jedva čekam da počne prikazivanje. Verujem da će se i publici dopasti, jer je serija vesela i jako duhovita – najavila je glumica. 

Takođe, otkrila je svoj najveći san i do detalja ga opisala. Verovali ili ne, Anja sanja o tome da vodi – Evroviziju. 

Pročitajte:Anja Mit - Kad mi prilaze, muškarci moraju da se izuju

 

 

– Želja mi je da na velikoj bini glasno izgovorim: Good evening Europe! Da budem u velikoj haljini, sa kristalima, perlama, šljokicama... Meni ništa nije previše. Obožavam tu euforiju – kazala je Anja Mit.

Komentari (0)

Loading