Celebrity News

Jugoslav Karić se oglasio nakon razvoda od Elene

Jedan od najintrigatnijih parova u našoj zemlji po svoj prilici stavio je tačku na brak dug gotovo deceniju i po. Nisu davali izave za medije, ali Jugoslav Karić se oglasio na svom "Instagram" profilu.

Jugoslav Karić se oglasio nakon razvoda od Elene

Već danima se govori o razvodu Elene Karaman i Jugoslava Karića, a kako se oni još nisu oglašavali, upućeni tvrde da je njihov brak zaista gotov. Govorilo se i da su oboje krenuli dalje sa emotivnim životima.

Jugoslav je navodno u vezi s izvesnom advokaticom iz Beograda, a Elenu već duže vreme domaća javnost povezuje s njenim dugogodišnjim prijateljem, fotografom Dušanom Reljinom.

Kako izjava nema, sve oči su uprte u njihove Instagram profile, a naslednik poznate porodice se upravo tu i oglasio i to jednom lepom ljubavnom pričom.

 

Instagram/Jugoslav Karic

 

 

- Kako Marsovcu objasniti šta je to ljubav. Daj mi ruku da te vodim daleko od ovog mesta. Tamo gde se kriješ svako veče kada sklopiš oči. Tamo u tvoj svet ljubavi i tuge. Tamo gde ti je teško, znaj, meni je tamo lako. Sve sam to prošao više puta, i ljubav i tugu. I laku i tešku. Ali nikada ne sretoh nekog poput tebe. A verovao sam da sam potrošio celog sebe -  počeo je biznismen pomenuto pismo.

- I sve počinje od jednog dodira, pogleda, poljupca. Desi se magija. Bila bi to jedna divna priča. Meni već jeste. Ja sam počeo da je živim - napisao je između ostalog Jugoslav, a mnogi se pitaju kome je ova lepa priča upućena.

Komentari (0)

Loading