Celebrity News

Sanja Marinković: Odmor kakav nije imala u poslednjih 13 godina

Sanja Marinković odmor provodi u sunčanom Dubaiju, ali ovoga puta njeni slobodni dani nisu isti kakvi su bili unazad više od decenije.

Sanja Marinković: Odmor kakav nije imala u poslednjih 13 godina

Ata Images

Poznata voditeljka Sanja Marinković na odmoru je u sunčanom Dubaiju i uživa u suncu i na plaži, ali od jutros ima i nekih ne baš povoljnih vesti iz ovog dela sveta. 

- Od jutros sam na plaži i zaista uživam, ali odmah da vam kažem da od danas ovde više nije tako bezbrižno. Danas su na snagu stupile restriktivne mere jer je dnevni broj obolelih od virusa korona premašio cifru od 4.000. To je rezultat novogodišnjih i božićnih praznika jer su ljudi iz celog sveta pohrlili ovde da provedu praznike i odmore se – rekla je Sanja u uključenju u emisiju „Kec na jedanaest“. 

Pročitajte:Sanja Marinković - Moja godina puna suza i razočaranja

 

 

Kako je objasnila, muzika u barovima je zabranjena, i na ulicama je obavezno nošenje maski. 

- Ako u taksi uđete bez maske kazna za ovaj prekršaj je 1.000 evra. Na delu je ozbiljna kampanja za podsticanje vakcinacije građana, pa tako u mnogim restoranima i barovima osobe koje su primile vakcinu imaju posebne popuste za hranu i piće. I ovde građani mogu da biraju koju će vakcinu primiti, a ono što znam je da su dostupne Fajzerova i kineska, dok ruske nema – kazala je Sanja Marinković

 

 

Na pitanje Boška Jakovljevića da li sme da pita sa kim je na odmoru, Sanja je uz prepoznatljiv glasan smeh rekla: 

- Smeš, naravno. Sama sam. Prvi put sam sama na odmoru otkako sam rodila sina. Uživam sa svojim drugaricama koje ovde žive i sjajno se provodimo – rekla je poznata voditeljka. 

Komentari (0)

Loading