Celebrity News

Tragičan gubitak bebe: Danijela Karić sa suprugom traži utehu

Autor: | 05/02/2021

Bračni par Danijela Karić i Ivan Mileusnić su na društvenim mrežama podelili svoju bol povodom gubitka bebe. Skrhani bolom napisali su da su utehu našli u svojoj porodici, svojoj deci koji su im snaga i lek.

Tragičan gubitak bebe: Danijela Karić sa suprugom traži utehu

Oni su pre nekoliko dana otputovali u Dubai na odmor, gde im se desila tragedija. 

- Danijela se osećala odlično pre nego što je sa porodicom otputovala u Ujedinjene Arapske Emirate. Obavila je sve neophodne ginekološke preglede i ultrazvuk i nakon što se uverila da je sa bebom sve u najboljem redu, otišla je na putovanje sa željom da, baš u Dubaiju, sa suprugom i decom proslavi svoj 37. rođendan - rekao je izvor blizak mnogočlanoj porodici Karić.

 

 

Kako nam je rekao, sa Danijelom, Ivanom i troje dece, u Dubai su otputovali i njena rođena sestra Dana sa porodicom, ali i prijatelji.

- Pevačicu je danima boleo stomak i žalila se sestri i prijateljima. Dobila je i blago krvarenje, ali su je svi uveravali da se to u trudnoći dešava, te da nema razloga za brigu, posebno zbog činjenice da je desetak dana pre toga bila kod doktora i da je sve bilo u redu - ispričao nam je izvor.

Međutim, kako nam je rekao, samo dan pre proslave njenog rođendana, doživela je spontani pobačaj.

- Neizdrživ bol i obilno krvarenje probudili su je u toku noći, pa je Ivan uplašen lupao na vrata svojih prijatelja i porodice. Odveli su je u bolnicu, ali je nažalost bilo kasno da se bilo šta uradi - ispričao je izvor.

 

 

Skrhani bolom zbog gubitka ćerkice koju su sa nestrpljenjem iščekivali, snagu su našli u jednom zajedničkom detutu koju već imaju, ali i jedno u drugom.

- Lekari u Dubaiju su im rekli da su mladi i da, budući da je Danijela majka troje, nema razloga da ne dobije i četvrto dete, međutim, savetovali su ih da malo odmore od svega i da se opuste - završio je izvor „Alo!“.

 

 

Danijela i Ivan Mileusnić sa porodicom se i dalje nalaze u UAE, a u Srbiju bi trebalo da se vrate ovih dana.

Oni još uvek nisu spremni da govore za javnost, ali su na društvenoj mreži Instagram, i jedno i drugo u toku jučerašnjeg dana objavili stori sa jasnom porukom:

- Znam da se sve dešava sa razlogom, ali ponekad poželim da znam koji je to razlog! - napisali su i jedno i drugo.

Instagram screenshot_DanijelaKarić

 

 

Nakon gubitka ćerkice, Ivan ne prestaje da svojoj dragoj izjavljuje ljubav na sve moguće načine i čini da se ona oseća dobro.

- Moja heroina, moja kraljica! Život je previše kratak i nije uvek sladak i idealan. Veliki razlog za sreću i osmeh na licu je činjenica da svakoga jutra u nove životne izazove i putovanja krećeš sa nekim ko te čvrsto drži za ruku na svakom koraku koji napraviš. Volim te - samo su neke od objava na Ivanovom Instagram profilu poslednjih dana.

 

 

Komentari (0)

Loading