Celebrity News

Održana komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva

Komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva održana je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na sceni "Ljuba Tadić". Glumac je preminuo 16. novembra 2020. godine

Održana komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva

Ata Images

Komemoracija povodom smrti Ivana Bekjareva održana je danas, u Jugoslovenskom dramskom pozorištu na sceni "Ljuba Tadić". Porodica, brojni prijatelji i poštovaoci njegovog rada, okupili su se kako bi preminuloj legendi još jednom odali počast.

O Ivanu su govorili brojni prijatelji, a na projektoru su se smenjivale legendarne scene u kojima je glumac i profesor Fakulteta Dramskih umetnosti briljirao.

Pogledaj galeriju

Ivan Bekjarev preminuo je 16. novemra 2020. godine, nakon teške borbe sa korona virusom. Zbog epidemioloških mera komemoracija tada nije bila održana.

- Komemoraciju nismo bili u mogućnosti do sada da održimo zbog nepovoljne epidemijske situacije - kažu iz Jugoslovenskog dramskog pozorišta, prenosi "Kurir".

Ivanova udovica Milka i sin Vanja stigli su među prvima, a potom i Iva Štrljić, kojoj je Bekjarev bio profesor i na njen rad ostavio je veliki uticaj.

Pročitajte: Suze i jecaji na Novom groblju -Sahranjen Ivan Bekjarev u Aleji zaslužnih građana

Ata Images

 

Pristigli su i Ivanove kolege Vlasta Velisavljević i Branka Petrić. Svi prisutni nosili su maske i poštovali propisane epidemiološke mere.

Komentari (0)

Loading