Celebrity News

Poseban tretman za porođaj Bojane Rodić, šta kaže buduća baka Danijela?

Buduća baka Danijela Rodić, Bojanina majka, kaže da je srećna zbog činjenice da trudnoća dobro napreduje i da će uskoro stići nova beba u familiju. Ona je zadovoljna što su njene ćerke Bojana i Bogdana našle dobre muževe i što u bolje porodice nisu mogle da se udaju.

Poseban tretman za porođaj Bojane Rodić, šta kaže buduća baka Danijela?

 Bojana će se poroditi u privatnoj klinici u centru Beograda kao i njena sestra.

Porođaj će, kako prenose mediji, platiti 4.000 evra, jer će imati poseban apartman, a zasada je neizvesno da li će njen izabranik Mirko Šijan prisustvovati porođaju.

Buduća baka Danijela kaže da su oni su planirali da se venčaju i pre nego što je Bojana zatrudnela, međutim zbog pandemije koronavirusa morali su da odlože svadbu.

 

Ata Images

 

 

-Još razmišljaju da li će ozvaničiti svoj odnos samo pred matičarem, pre nego što se Rodićeva porodi u septembru, ili će čekati da se pandemija stiša, pa da naprave veliko veselje.

Zbog korone odložena svadba

-Trebalo je da se Mirko i Bojana već venčaju, ali je zbog korone sve pomereno. Sada je najbitnije da ona dobro podnosi trudnoću i da je beba dobro, da lepo napreduje. Lako ćemo za veselje. Svi smo srećni što ćemo dobiti još jednu bebu, pa nam je svadba manje važna. Bojana nije zahtevna trudnica, a Mirko je super dečko, pa joj ugađa - kaže na početku razgovora za Danijela.

 

 

Majka poznatih sestara ističe da je srećna što su njene naslednice našle dobre muškarce, te smatra da u bolje porodice nisu mogle da se udaju. Ona je srećna i što svekrve lepo brinu o njenim ćerkama.

- Imam sjajne prije! Ne mogu da kažem koja je bolja, ne pravim razliku među njima. I Ceca i Goca su mi super! A ono što je meni najbitnije jeste da o mojim ćerkama brinu kako treba, baš kao i njihovi sinovi.

Ceca je brižna baka

Bez obzira na to što je Ceca velika zvezda, privatno je požrtvovana i brižna baka. Danijela priznaje da ona više brine o Željku od nje, a kaže da će tako biti i sa Gocom, koja će voditi računa o Bojaninom i Mirkovom detetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Ceca sada nema nastupe, a ja dosta radim, pa je ona više sa Željkom. Mada, svi se trudimo da pomognemo. Kada je Bogdana kod njih, Ceca redovno čuva bebu, a ja kada dođu u Titel. I Goca će više biti sa unučetom od mene, jer će živeti kod njih. Ali svi smo tu da uskočimo: moj suprug, treća ćerka i ja - kaže Danijela za Kurir.

Bojana Rodić i Mirko Šijan očekuju prinovu, a lepu vest, koja je posebno obradovala njihove porodice, objavili su na sam Božić. Mirko je pokraj svoje izabranice presrećan, a kako je Mirkova majka Goca Božinovska istakla, ljubav s Bojanom ga je potpuno promenila i od mladića koji je željan izlazaka i provoda pretvorila u odgovornog i zrelog čoveka.

Komentari (0)

Loading