Celebrity News

Nova ljubav Anje Mit: Koga sada ljubi atraktivna glumica?

Iako je nedavno raskinula s biznismenom Nikolom Konstantinovićem, atraktivna glumica nije gubila vreme.

Nova ljubav Anje Mit: Koga sada ljubi atraktivna glumica?

Ona je viđena u opuštenoj šetnji sa mlađim muškarcem koga je držala za ruku.

 

 

Nova ljubav Anje Mit je mladi preduzetnik Luka Vještica sa kojim je od nedavno u vezi. On ima 29 godina, živi na Čukarici i takođe je uspešan biznismen. Njegova porodica je prilično imućna i u svom vlasništvu ima agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina.

 

 

– Anjin novi dečko izuzetno je popularan kod pripadnica lepšeg pola. U XV beogradskoj gimnaziji u Rakovici bio je glavni frajer i devojke su ludele za njim. I Anja je završila istu srednju školu – rekao je izvor za „Kurir”.

Iako popularna glumica nije htela da se eksponira s novim dečkom, podelila je na svom „Instagram” profilu njihovu zajedničku fotografiju koja je pokrenula brojne pozitivne reakcije. Među komentarima smo pronašli i Lukin emotikon srca.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

Zvezda serije "Istine i laži" Anja Mit progovorila o muškarkarcima i priznala da retko izlazi

Fokus na karijeri

Krajem prošle godine Anja Mit je potvrdila raskid sa Nikolom Konstatinovićem i naglasila da joj je fokus sada na karijeri. Glumica ne skriva do obožava svoj posao i ističe da joj 24 sata često nije dovoljno za sve obaveze koje treba da završi tokom dana. Zbog toga su, priznaje, trpeli i odnosi s bliskim ljudima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anja Mit (@anjamitofficial)

 

 

Komentari (0)

Loading