Celebrity News

Slađa Alegro o prekidu prijateljstva sa Andreanom Čekić: Ispalo je bez veze

Pevačica Slađa Allegro komentarisala je prekid prijateljstva sa Andreanom Čekić, s kojom je bila bliska prijateljica

Slađa Alegro o  prekidu prijateljstva sa Andreanom Čekić: Ispalo je bez veze

Ata Images

Ona je naglasila da se ništa nije dogodilo niti je bilo svađe.

– Iskreno, ništa se nije dogodilo. Andreana je prosto nestala, tako je odlučila. Bože moj, ljudi se raziđu. Nije bilo nikakve svađe niti prepirke.

 

 

Slađa je naglasila da joj želi sve najbolje i da o njoj misli samo lepo.

 

 

– Bez veze je da se s nekim družite, a posle da ružno pričate o njemu. Svako je otišao na svoju stranu, eto toliko – rekla je pevačica Slađa Alegro i stavila tačku na odnos sa Andreanom.

Andreana želi da obnovi svoja prijateljstva

Andreana Čekić je shvatila da je zbog svoje veze izgubila sve prijatelje koje je imala. Ona želi ponovo da se druži, prvenstveno sa Anom Sević i Slađom Allegro, navodi izvor magazina „Star”.

 

Ne želim da se penjem po stolovima

Slađa je takođe otkrila da nije uvek bilo lako nastupati na privatnim proslavama, pa zbog toga više i ne radi takve tezge.

 

 

– U jednom trenutku karijere morate odlučiti u kom smeru će ona ići... Desilo mi se, kada sam pevala na jednom veselju, nekada davno, da je jedan gospodin bio vrlo bezobrazan, pripit i sve što ide uz to. Želeo je da se popnem na sto, ali sam naravno odbila. Previše dugo sam u ovom poslu, naučila sam kako da se izborim sa određenim stvarima i kada treba da stavim tačku – otkrila je Slađa.

Komentari (0)

Loading