Celebrity News

Saša Popović nije žalio para: Sve za moju Suzanu

Suzana Jovanović, pevačica i supruga Saše Popovića, punih 15 godina čekala je da obnovi svoju karijeru, a sada se vraća na scenu u velikom stilu.

Saša Popović nije žalio para: Sve za moju Suzanu

Suzana Jovanović nedavno se vratila iz Turske gde je danonoćno snimala nove spotove za pesme, a ceo projekat koštao ju je, kako pišu mediji, 100.000 evra.

 

Supruga Saše Popovića angažovala je stare saradnike, a ni on  nije žalio novca. 

– Suzana je decenijama stavljala sebe i svoju karijeru po strani zarad porodice i želje da im se posveti. Muzika je trpela, ali joj to nije smetalo. Kada je posle gotovo dve decenije odlučila da izda album, Sale joj je rekao da ne razmišlja o novcu i da snima po svojim zamislima jer joj je budžet neograničen. Sigurno ni sam nije slutio da će ga sve koštati kao prosečan stan u centru grada – tvrdi izvor za „Alo” i ističe da je najviše novca potrošeno na snimanje spotova u inostranstvu.

 

 


Saša Popović iskeširao je približno 20.000 evra za snimanje Suzaninog spota


Kako se dalje navodi, cena njihovog boravka iznosi nešto više od pet hiljada evra za celu ekipu. Ukoliko se uzme u obzir da celom timu treba da plati za posao i dnevnice, Popović je i tu morao da se otvori, što je, po rečima sagovornika, oko sedam hiljada evra. Avionske karte od Beograda do Istanbula, a potom i do Antalije iznose oko 400 evra po osobi, što je 2.400 evra ukupno.

 

 

Suzanina karijera do sada nije bila u fokusu

Suzana Jovanović muzikom je počela da se bavi vrlo mlada. Sa samo 14 godina počela je da peva, ali kada je 1996. godine u jednom studiju upoznala Sašu Popovića, bivšeg člana grupe „Slatki greh”, njen život se potpuno promenio.

 

 

Venčali su se godinu dana kasnije i Suzana je vremenom karijeru stavila po strani i uživala u srećnom porodičnom životu.

Ipak, sada je, nakon 15 godina, odlučila da se vrati na muzičku scenu, a kako bi snimila spot za novu pesmu, s timom saradnika se uputila u Tursku. 

 

Komentari (0)

Loading