Celebrity News

Monika Beluči: Kakva majka – takva ćerka (foto)

Autor: | 11/02/2021

Doskoro dobro skrivana od javnosti, tinejdžerka Deva Kasel postala je „lice s naslovnice” i veoma podseća na svoju majku, poznatu lepoticu i glumicu Moniku Beluči.

Monika Beluči: Kakva majka – takva ćerka (foto)

Šesnaestogodišnja manekenka Deva je ćerka slavne Monike Beluči i glumca Vensan Kasela.


Nasmejana, prirodna, vedra, ona pleni i preko fotografija, a oni koji sarađuju s njom kažu da je njenom šarmu teško odoleti.

 

 

Ćerka slavne lepotice Monike Beluči počela je prošle godine da zarađuje kao lice brenda „Dolce & Gabbana”, čija je muza godinama upravo njena majka.

 

 

Ona je pokupila je brojne pozitivne kritike kada se prošle godine upustila u manekenske vode i pojavila kao zaštitno lice ovog italijanskog brenda. 

 

 

– „Prelepa, kao i njena majka”, „Iste ste”, „Prelepa devojka”, „Kakva majka, takva ćerka”, „Savršena”, samo su neki od stotinu komentara.

Monika i Vinsent ostali prijatelji

Monika i Vensan upoznali su se na snimanju filma „The Apartment“, a nešto kasnije iz tog poznanstva izrodila se ljubav. Iz ovog braka glumački par ima dve ćerke, Devu (16) i Leoni (11).

 

 

Devojčice su prelepe i u dobrim su odnosima sa oba roditelja iako su Monika i Vensan brak okončali još 2013. godine. Njih dvoje se ipak dobro slažu i oboje imaju nove partnere pored kojih su jako srećni.


 

Komentari (0)

Loading