Celebrity News

Konačan kraj jednog od najmoćnijih parova današnjice: S kim je Džej Zi prevario Bijonse?

Iako je Džej Zi ima pokraj sebe jednu od najlepših žena na svetu , čini se da njemu to nije dovoljno, pa se ponovo upustio u neverstvo.

Konačan kraj jednog od najmoćnijih parova današnjice: S kim je Džej Zi prevario Bijonse?

Strani mediji bruje da je jedan od najmoćnijih parova današnjice u velikoj krizi. Džej Zi je, nakon mnogo nagađanja,  2017. godine javno priznao da je prevario Bijonse.

Iako je Džej Zi (47) suprug žene koja je proglašena najlepšom i najbogatijom na svetu, to ga nije sprečilo u preljubi.

Pročitajte: Sukob na zabavi - Džej Zi podivljao na čoveka koji je snimao Bijonse (video)

 

 

-  Zatvorio sam se u sebe, skrivao emocije i to je dovelo do prevare - rekao je tada ponizno Džej Zi i dodao da su odmah nakon svega on i Bijonse išli kod psihologa na bračno savetovanje, koje je i zaslužno za opstanak njihovog braka, a ona je svoje emocije iskazala u pesmi ‘Lemonade’ koja je postala veliki hit.

Iako se činilo da su sve nesuglasice i probleme koje su imali - rešili, strani tabloidima ponovo kruže priče da je reper nedavno ponovio greške iz prošlosti ali da mu Bijonse ovoga puta neće oprosti.

 

 

- To je izgleda jače od njega, ne može odoleti drugim ženama pa je ponovno prevario suprugu. Priča se da je reč o mladoj pevačici kojoj pomogao s muzičkom karijerom. Nekoliko puta su se poslovno susreli, a onda je sve eskaliralo i završili su u krevetu. Sada mu je jako žao - rekao je izvor i dodao kako je Bijonse suprugu postavila ultimatum "ako me prevariš još jednom, između nas će biti gotovo!".

 

 

Da li je  ovo istina, hoće li jedan od najmoćnijih parova opstati ili neće odoleti ovom izazovu, vreme će pokazati.

Komentari (0)

Loading