Celebrity News

Milica Todorović otkriva da li je u vezi sa Markom Jarićem

Autor: | 29/01/2021

Posle razvoda od brazilskog supermodela Andrijane Lime, poznati srpski košarkaš i biznismen Marko Jarić veoma je oprezan što se tiče ljubavnog života. Ipak, sada su se pojavile glasine da između njega i pevačice Milice Todorović ima nešto više od prijateljstva.

Milica Todorović otkriva da li je u vezi sa Markom Jarićem

Američka manekenka Boni Mjuler lepo se uklopila u Markov život, pa su svi njegovi beogradski prijatelji zaljubljenom paru prognozirali venčanje. Boni je otvoreno pričala o tome kako želi da se uda i postane majka. Prema ćerkama svog emotivnog partnera bila je istinski brižna i volela je da provodi vreme s njima. Međutim par je nakon tri i po godine raskinuo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko (@marko_jaric10)

 

Milica Todorović demantuje da je u vezi sa Markom Jarićem

Nove glasine koje su se pojavile vezuju još jednu javnu ličnost sa bivšim NBA igračem, ovoga puta sa atraktivnom pevačicom Milicom Todorović.

 

 

Povodom glasina da je Marko Jarić bacio oko na nju, i da su od skoro u vezi oglasila se i pevačica za  „Ekskluzivno”:

– Ja dečka, čoveka, zaista ne poznajem. Nikada se nismo sreli, tako da ne znam odakle te nebuloze što se tiče toga da smo mi u nekoj šemi, vezi... Bože! Evo, ne znam odakle im i zašto, pobogu, Marko Jarić i moja malenkost?! Mada dobro, ja sam već navikla, mene više ništa ne iznenađuje, toliko godina sam na estradi... Kad vidim, kažem samo: „Bože, svašta” i iskuliram – izjavila je Milica.

 

 

 

Komentari (0)

Loading