Celebrity News

Izazovna Aleksandra Mladenović priznala da li joj se neko dopada

Pevačica Aleksandra Mladenović je povodom Dana zaljubljenih objavila fotografiju na Instagramu koja je mnoge ostavila bez teksta.

Izazovna Aleksandra Mladenović priznala da li joj se neko dopada

Naime, izazovna Aleksanda je pozirala sa crvenim balonima u obliku srca u provokativnoj kombinaciji. Ona je obukla uski beli korset koji je istakao sve njene adute.

 

 

- Slika je naravno povodom Dana zaljubljenih, a što se tiče poklona, dobila sam ih baš puno. Ove balone sam dobila od osobe kojoj sam ja simpatija - započela je Aleksandra Mladenović.

 Na pitanje da li je neki od poklona dobila od momka koji joj se dopada, ona je istakla sledeće:

- Ja trenutno nemam simpatiju, tako da sam ja nekome simpatija.

 

 

Njena provokativna fotka je za kratko vreme dobila veliki broj lajkova, ali i komentara na njenom "Instragramu".

- Iskreno, ja nemam povod da li ću se obući provokativno ili ne. Uvek se oblačim kako se ja osećam u tom momentu. Danas sam se tako osećala i otuda ovakva fotografija. Zašto bela kombinacija? Pa eto, da mi se slaže uz sobu. Crveni baloni i moja bela kombinacija su savršen spoj za Dan zaljubljenih - rekla je Mladenovićeva za 24 sedam.

Tažak životni period

Aleksandra Mladenović  je ranije izjavila kako je u veoma je teškom i lošem životnom periodu. Posla raskida sa Mihajlom Šaulićem, iako to nikada javno nije želela da komentariše, ljubav je stavila po strani i okrenula se sebi. Karijeru je stavila na prvo mesto, ali su onda stvari krenule po zlu.

 

 

 Pandemija je u potpunosti onemogućila pevače da rade posao koji vole, a druženje sa publikom na nastupima postalo je nemoguće. Aleksandra je svakim danom sve više uznemirena, pa nije krila da je veoma zabrinuita.

Komentari (0)

Loading