Celebrity News

Mina Milutinović i Nemanja Nedović: Želimo bar troje dece

Mina Milutinović, jedna od naših napoznatijih manekenki u iskrenom intervjuu priznaje da je život u Grčkoj trenutno otežan zbog svih bezbednosnih mera i vanredne situacije, otkriva kako je nedavno proslavila rođendan i kakav odnos ima sa suprugom, popularnim košarkašem, koji joj neprestano priređuje iznenađenja

Mina Milutinović i Nemanja Nedović: Želimo bar troje dece

Najlepša supruga srpskog košarkaša, kako su neki domaći mediji prozvali manekenku Minu Milutinović (26), mesecima zbog suprugovog posla živi u Atini. Lepotica, koja je pre pet meseci sklopila brak s košarkašem Nemanjom Nedovićem, priznaje da je život u Grčkoj vrlo otežan, najviše zbog vanrednih mera koje ne prestaju uprkos drastično manjem broju zaraženih nego što je slučaj u velikom broju evropskih zemalja.

Ona kaže da je sebe trenutno lišila i poslovnih putovanja, budući da ne želi da ugrozi svoje zdravlje, pa se zadovoljila povremenim poslovima u Atini, gradu za koji smatra da je jedan od najlepših za život, kad su okolnosti normalne. Nama je opisala prilike u kojima provodi vreme sa suprugom, kako je nedavno proslavila rođendan i na kojim se postulatima zasniva njena veza s atraktivnim košarkašem.

Zbog suprugove karijere živite u Grčkoj, kakva je tamo atmosfera? Da li je bolje nego u Milanu?

- Ovde smo od sredine avgusta, tada je situacija bila čak i okej, nosili smo maske ali smo imali pravo da se krećemo. Radili su kafići i restorani, sve je bilo koliko-toliko normalno, a onda se početkom novembra situacija drastično promenila. Ušli smo u totalni karantin, ništa nije radilo osim apoteka i prodavnica hrane. Potom su pre dve nedelje otvorene još neke radnje, koje nisu prehrambene, dok su kafići i restorani i dalje zatvoreni od novembra. Situacija je, iskreno, ovde veoma nepovoljna. Brojke zaraženih u Grčkoj nisu toliko strašne, ako se uporede s onima u drugim zemljama, ali su vlasti vrlo striktne u poštovanju mera zaštite i pravila zbog vanrednog stanja. Grčka trenutno nije najsjajnije mesto za život.

Na koji način ste nedavno obeležili rođendan i u kakvom okruženju?

- Ova godina je specifična po svemu, pa i po održavanju raznih proslava. Nažalost, nismo bili u mogućnosti da se okupimo zato što ljudi iz Srbije i dalje ne mogu da dolaze ovde. Zbog toga smo Nemanja i ja sami obeležili moj rođendan, za razliku od, recimo, mog rođendana u Milanu od pre dve godine, kada me je suprug iznenadio i doveo mi sve moje drugarice iz Beograda i Beča u Milano. Tada je totalno neočekivano i u najstrožoj tajnosti uspeo da organizuje neverovatno iznenađenje za mene. Priredio mi je fenomenalnu žurku za pamćenje, mislim da ću taj rođendan pamtiti zauvek, baš kao i moje prijateljice. Nemanja mi stalno priređuje neverovatna iznenađenja. Suprug i ja smo moj rođendan “dočekali” u ponoć, a sutradan su nam se pridružili u domu naši prijatelji koji žive ovde. Dakle, rođendan sam provela malo mirnije nego inače, ali se nadam da će uskoro biti novih lepih povoda za slavlje koje ćemo moći da obeležimo s dragim ljudima.

Pročitajte: Mina Milutinović - Protivnik sam estetske hirurgije

 

 

U kakvoj je fazi vaša karijera i koliko su se stvari usporile zbog pandemije virusa? Da li imate agenciju i u Grčkoj i ima li posla?

- Trenutno mi uopšte ne prija da putujem i da se izlažem bilo kakvom riziku. Zapravo je papirologija za putovanja veoma komplikovana, osećam se kao da smo unazađeni. Vrlo retko radim iako imam mnogo poziva i opcija. Ne osećam se mentalno spremna da sama putujem u ovom trenutku. Odmaram se, radim kada imam posao ovde u Atini. To nije tako često, ali se dešava. Imam agenciju ovde, imala sam je i pre nego što smo se preselili u Atinu. Raduckam pomalo, ali ne kao ranije. Došlo je do velikih promena u modnoj industriji i svi čekaju bolja vremena.

Koliko često dolazite u rodni grad? Da li vam nedostaju porodica i prijatelji dok ste u Atini? Imate li tamo neko društvo?

- Bili smo u Beogradu za Novu godinu i tada smo “napunili baterije” jer smo se videli s prijateljima i našim porodicama. Imam običaj da dolazim u rodni grad jednom mesečno, što zbog obaveza, što da bih provodila vreme s bliskim ljudima. Volim da dođem kada Nemanja otputuje zbog posla – ja tada pobegnem u Beograd. Ali od avgusta sam samo dva puta bila tu i mnogo nam nedostaju prijatelji, koji nas inače posećuju, kao i prorodica. Za članove porodice smo i pronašli način da nas posećuju, uz pozivno pismo koje smo obezbedili preko Nemanjinog kluba. Prvo nas je posetila suprugova porodica, uskoro će i moja. U Atini imamo nekoliko prijatelja, i to nam mnogo znači.

Koliko ste pre selidbe u Atinu poznavali taj grad i šta vam je najbolje, a šta vam se ne dopada? Možete li da je uporedite s Beogradom?

- U Atini sam bila i ranije, upravo je jedno od mojih prvih putovanja kao modela bilo u ovaj grad. I kasnije sam imala nekoliko poslova, kada sam dolazila na dva ili tri dana, obično na slikanje. Nisam imala toliko dobru priliku da upoznam ovaj grad, kao sada. Atina je jedan od najlepših gradova u Evropi, klima je predivna, oduševljava nas more, plaža nam je blizu – pola sata od naše kuće, nudi pregršt umetničkih i kulturnih sadržaja, koje ćemo videti i posetiti čim nam se ukaže prilika, nadam se uskoro. Kao narod su vrlo slični nama, veoma su prijatni i druželjubivi i vole Srbe.

Kako vam se dopada brak i da li se nešto promenilo od svadbe?

- Ništa se drastično nije promenilo, ako uzmemo u obzir da nas dvoje dugo živimo zajedno, najviše zbog prirode njegovog posla. Da bi naša veza opstala, bila sam prinuđena da pratim Nemanju na putovanjima, tako sam i provodila najviše vremena s njim, gde god da je to, pa se u tom smislu ništa nije promenilo. Veoma poštujemo instituciju braka, uživamo u svakom danu koji provodimo zajedno. Srećni smo i ponosni na naš odnos i što se on tako lepo gradio, te sve ide kako treba.

Pročitajte: Mina Milutinović vereniku pripremila rođendansku žurku za pamćenje (foto)

 

 

Koliko se međusobno podržavate i da li ste ponosni na ono drugo zbog njegovih dostignuća?

- Jedno drugom smo najveća podrška i sigurno sam Nemanjin najveći fan, kao što je i on moj. Divim mu se, uz njega sam uvek, trudim se da ga motivišem i da mu olakšam šta god mogu. Nema ništa lepše od toga kad imate nekog ko je uz vas u lepim momentima, ali i u najtežim.

Koliko Nemanji prija da ima tako lepu i uspešnu ženu pored sebe?

-  Sigurno da prija. Često ističe da je ponosan na mene i srećan zbog mog uspeha jer vidi koliko se žrtvujem i koliku želju imam za napretkom. Prija mu i voli da me pohvali. Udeljuje mi komplimente stalno.

Koje njegove kvalitete najviše cenite, a koje on vaše?

-Najviše kod njega cenim to što je dobar čovek. Neiskvaren je, voli da usrećuje druge ljude, nikad nisam čula da ogovara i uvek gleda svoja posla. On često ističe da kod mene voli to što sam brižna, što ne dam na svoju proodicu i prijatelje i ceni to što sam lojalna.

 

 

Da li su sitne čarke i nesporazumi sastavni deo života, rešavate li ih lako i ko prvi popušta kada dođe do svađe?

-  Pored sitnih nesuglasica koje svaki normalan par ima, kod nas je trenutno najveća frka oko igranja igrica, za koje on nema meru i granicu, a ja, opet, nemam razumevanja. Nikada nismo imali neki veći problem i drago mi je zbog toga. Oboje smo jako tvrdoglavi. Nemanja bi vam rekao da je on zapravo nepopustljiv, a ja ću vam reći da ja nikad ne popuštam (smeh). Neka bude da sam ja istrajnija u tome (smeh).

 Da li jedva čekate da dobijete bebu?

- Oboje smo vrlo privrženi porodici. Jedva čekamo da se ostvarimo kao roditelji, ali isto tako volimo naš mladalački život i uživamo u njemu. Svesni smo toga da će se s dolaskom bebe sve promeniti. Kad se desi, desiće se, nema pritiska. Sigurna sam da želim veliku porodicu, s barem troje dece.

 

 

Komentari (0)

Loading