Celebrity News

Selfi o kome se priča: Kija i Kaća u do sada neviđenom izdanju

Pevačice Kija Kockar i Katarina Živković koje se privatno druže i putuju zajedno obradovale su pratioce sa zajedničkom fotografijom gde poziraju potpuno prirodne.

Selfi o kome se priča: Kija i Kaća u do sada neviđenom izdanju

Iako su dobre drugarice Kija Kockar i Katarina Živković do sada nismo imali toliko prilike da vidimo kako izgleda njihovo druženje u opušenoj atmosferi.

 

 

-Zaglavljena si sa mnom zauvek - napisala je Kaća uz slike, a potom je usledila i kraća prepiska između nje i Kije, u kojoj joj je Kockareva poručila da je voli.

Katarina je u opisu fotke napisala na engleskom zanimljivu konstataciju:

-Kija je sarkastična i slatka devojka sa nežnom dušom.

Instagram screenshot

 

 

Primetno je da Kija bez šminke izgleda neprepoznatljivo i nevino kao neko detence. Dok lepota Katarine Živković pleni i bez ulepšavanja.

Sigurno Katarini Živković prija druženje sa koleginicom nakon što je ranije izjavila da se loše oseća. Ona je rekla kako nema volju da ustane iz kreveta i da se bori sa depresijom. Kaća je otkrila da je na nju dosta uticala pandemija i činjenica da ne radi i ne putuje, te otvoreno govorila o borbi sa depresijom.

 

 

Pevačica je istakla da je potražila stručnu pomoć i da je do sada bila na dve seanse. Nada se da će joj razgovor pomoći. 

 

 

Komentari (0)

Loading