Celebrity News

Prizor topi i najtvrđa srca: Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića (FOTO)

Sin Bogdane i Veljka Ražnatovića konačno u javnosti, upoznajte Krstana

Prizor topi i najtvrđa srca: Bogdanin i Veljkov sin prvi put pred kamerama, upoznajte Krstana Ražnatovića  (FOTO)

Ata Images

Supruga Veljka Ražnatovića porodila se pre nekoliko dana na jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Bogdana je na svet donela zdravog dečaka koji je dobio prelepo ime - Krstan. Porođaj je protekao u najboljem redu, pa su mama i sin u pratnji ponosnog oca Veljka nakon samo tri dana napustili porodilište. 

U najnovijoj epizodi dokumentarno-igranog programa „Ceca show“ gledaoci su mogli da vide kako je protekao Bogdanin porođaj, ali i sve detalje slavlja koje je organizovano u porodičnom domu Ražnatovića.

Pročitajte: Porodila se Bogdana Ražnatović! Veljko dobio drugog sina, a SLOMIĆE VAM SRCE značenje današnjeg datuma za porodicu (FOTO)

Ata Images

 

Naime, kamera Blic televizije imala je priliku da ekskluzivno zaviri u salu gde se odvijao Bogdanin porođaj i zabeleži veoma interesantne kadrove. Kada je drugi sin konačno došao na svet ponosnog oca Veljka preplavile su emocije, pa nije krio suze radosnice.

– Skoro 4200 g, 54 dugačak. Lep, jedar, najlepši! Kako mogu da se osećam, mogu da poletim. Presrećna sam, ovo je blagoslov od Boga. Na današnji dan je i moj pokojni suprug rođen, danas je Krstan. Neka mu je na zdravlje, na sreću. Drugi dan Uskrsa. Sve moguće lepo što je moglo da se desi, desilo se – rekla je tada Ceca. Ali ni to nije sve..

Pročitajte: Ražnatovići celu noć slavili rođenje malog Krstana, došlo pola estrade - Pogledajte ko se IPAK nije pojavio (FOTO)

youtube printscreen

 

Kamere pomenutog šou programa su takođe usnimile i malog Krstana, a preslatki sin Bogdane i Veljka Ražnatovića je na prvi pogled osvojio srca svih članova porodice, ali i pevačicinih pratilaca. Pročitajte: Druga žena - Veljko izveo ženu iz porodilišta, pogledajte kako Bogdana izgleda posle drugog porođaja (FOTO)

youtube printscreen

 

Komentari (0)

Loading