Celebrity News

Dobro vam je poznat: OVO JE BIO MUŽ Vesne Dedić, bio je očajan otac njihovoj Lenki i obema im SLOMIO SRCE

Bivši muž Vesne Dedić mnogo je povredio književnicu

Dobro vam je poznat: OVO JE BIO MUŽ Vesne Dedić, bio je očajan otac njihovoj Lenki i obema im SLOMIO SRCE

Mirko Tabašević

Ljubavni život spisateljice Vesne Dedić tema je o kojoj se često u javnosti nagađa, a da li je u njen život i srce neko ušao nakon razvoda, još uvek je nepoznanica jer ona o tome ne želi da govori za medije. Pojedinosti iz privatnog života ona je ipak odlučila da sa ljudima koji je prate i poštuju podeli, a jedna od tema je svakako i bivši muž Vesne Dedić, lekar Srđan Milojević sa kojim je prošla kroz veoma stresan i težak period.

Iako u javnost nikada nije isplivala nijedna zajednička fotografija koja bi otkrila kako bivši suprug Vesne Dedić izgleda, a kamoli nešto više, njihov razvod je i nakon toliko godina interesantna tema u javnosti, a spisateljica je u nekoliko intervjua govorila o Milojeviću ne tajeći da je bila razočarana njihovim brakom.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić objavio fotografije sa Tajlanda - Pogledajte samo koliko je zgodan i koliko se vole! Svi im zavide na LJUBAVI (FOTO)

Instagram

 

- Mnogo sam plakala poslednjih godina braka i onda sam shvatila da je bolje da se razvedem nego da potonem u depresiju. Verujem da je svakoj ženi koja sama odluči da se razvede period posle rasturanja braka težak zbog osećaja odgovornosti prema svojoj egzistenciji i egzistenciji dece. Međutim, svaka se prolepša i dobije neku čudesnu energiju jer dane počinje da troši na nešto smisleno umesto na besmislene pokušaje da se popravi brak - rekla je  za "Puls" Vesna jednom prilikom.

Smatrajući da je tako najbolje, na brak su satvili tačku kada je njihova ćerkica Lenka imala samo četiri i po godine, a da su razlike bile nepremostive govori sama činjenica da bivši muž Vesne Dedić i književnica ni zbog zajednčkog deteta nisu uspeli da nađu zajednički jezik i ostanu u zajednici.

Pročitajte: Svi je OGOVARAJU! Vesna Dedić na događaj došla golog stomaka i bokova, pogledajte odvažno izdanje koje se komentariše (FOTO)

Mirko Tabašević

 

- Deset godina smo bili u braku. Bila je to najdivnija ljubav ovoga sveta. Ali, u brakovima zasnovanim na ogromnoj ljubavi ima i velikih očekivanja. A onda, i kad su mala očekivanja izneverena, vrlo često puknu. Zato mislim da je dobar razvod mnogo bolji od lošeg braka. Zadržala sam prezime bivšeg muža, jer je to Lenka želela. A nama je ona mnogo važnija od našeg emotivnog statusa - rekla je svojevremeno voditeljka i zatim iznela vrlo oštre reči na račun svog bivšeg supruga.

- Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ni ja muža koji me voli. Ne bih zalazila u detalje našeg odnosa. Davno sam izjavila da je loš brak voz iz kojeg treba iskočiti makar polomila obe ruke i obe noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka, ali ova stanica na kojoj sam sigurno je bolja od one na koju bih stigla da sam ostala u lošem braku - poručila je Vesna.

Kako izgleda ćerka Vesne Dedić pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading