Celebrity News

Ovo mogu samo Dragana i Toni: Ćerka Manuela proslavila rođendan kao princeza, nisu štedeli i to se BAŠ VIDI

Ćerka Dragane Mirković proslavila 21. rođendan

Ovo mogu samo Dragana i Toni: Ćerka Manuela proslavila rođendan kao princeza, nisu štedeli i to se BAŠ VIDI

Mirko Tabašević

 Dragana Mirković samo čeka lep povod da okiti svoj dom i okupi porodicu. Njene dekoracije za praznike uvek su glavna tema medija jer legendarna pevačica ne štedi ni dinara kada važni datumi dođu. Isto tako se nije štedelo za 21. rođendan njene ćerke Manuele, koja je proslavila najlepši dan kao prava princeza.

Mirko Tabašević

 

Ovo je prvo slavlje otkako se cela porodica preselila u dvorac Ebenfut, tako da su Dragana i Toni izabrali baš ovo velelepno zadnje kao mesto za žurku za pamćenje. Sve je dekorisano po željama slavljenice, pa je centralni atrijum dvorca bio u roze tonovima, a kompletnu organizaciju programa na sebe je preuzela Dragana, koja je u pripremama provela više od dva meseca u želji da sve bude savršeno.

Pročitajte: Dragana Mirković na Uskrs otvorila vrata svog dvorca u Beču - Zavirite u luksuz koji odiše prazničnom atmosferom FOTO

Goran Jovanović

 

Goran Jovanović

 

“Ispiši svoju bajku” pisalo je uz Manuelino ime i krunu na zidu ispred koga su se slikale zvanice koje su specijalno za ovu priliku došle iz celog sveta. Slavljenica je blistala u roze balskoj haljini dok se mama opredelila za crnu kombinaciju a svojoj sestri prvi je rođendan čestitao brat Marko.

Pročitajte: Veliko slavlje u Beču - Marko i Manuela rasplakali Draganu, svaka majka živi za ovu sreću FOTO

Goran Jovanović

 

 - Želja mi je bila da njen osamnaesti rođendan proslavimo ovako, ali tada su nas mere zbog pandemije sprečile, tako da je ovo sada neka vrsta drugog punoletstva - rekla je Dragana koja je sa Tonijem čitave večeri vodila računa da slavlje prođe besprekorno.

Pročitajte: U Draganinom i Tonijevom dvorcu se danas slavi Uskrs - Dekoracija je kao iz filma, pogledajte samo tu boju jaja (FOTO)

Goran Jovanović

 

 

Komentari (0)

Loading