Celebrity News

U Draganinom i Tonijevom dvorcu se danas slavi Uskrs: Dekoracija je kao iz filma, pogledajte samo tu boju jaja (FOTO)

Uskršnja dekoracija Dragane Mirković oduševila je sve

U Draganinom i Tonijevom dvorcu se danas slavi Uskrs: Dekoracija je kao iz filma, pogledajte samo tu boju jaja (FOTO)

Mirko Tabašević

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić danas proslavljaju katolički Uskrs. Upravo iz tog razloga njihov dom danas odiše bajkovitom prazničnom atmosferom, a dekoracija Dragane Mirković izazvala je lavinu pohvalnih komentara. 

Pročitajte: Dragana Mirković pokazala renovirani dvorac u Beču! Preovladava boja koju nismo očekivali, luksuz na sve strane! (FOTO)

Instagram

 

Naime, pevačica je delić atmosfere podelila sa prijateljima na „Instagramu“, otkrivši kako izgleda dekoracija stola kojom dominira bela boja.Tu su i simboli uspeha i sreće - dekorativno drvo sa uskršnjim jajima, figure zečeva i cveće.Sudeći po fotografijama, u porodičnom domu je sve spremno za svečani ručak kojim će sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom, obeležiti najradosniji praznik.

Pročitajte: Ne stidi se odakle je potekla - U ovoj kući u Kasidolu je odrasla Dragana Mirković, ponosno pokazuje čak i štalu pored doma (FOTO)

Instagram

 

Iako živi u dvorcu i može sebi sve da priušti, uskršnja dekoracija Dragane Mirković nije preskupa i može da bude inspiracija za svaku domaćicu. Pevačica sa svojim pratiocima nesebično deli detalje iz svog porodičnog života, a oni joj uzvraćaju s mnogo ljubavi, te verujemo da će i ovoga puta na njenu adresu stići pregršt čestitki povodom praznika.

Pročitajte: Da li je moguće? Dragana Mirković ima MILIONE, a iznenadićete se kako SKROMNO živi njena rođena sestra Dušica!

Instagram

Komentari (0)

Loading