Celebrity News

Nosila sam poklon za svadbu, a onda sam se udala za njega: Najveća svađa na estradi - Napravila je mojoj porodici pakao

Najveća svađa na estradi intrigirala je javnost godinama

Nosila sam poklon za svadbu, a onda sam se udala za njega: Najveća svađa na estradi - Napravila je mojoj porodici pakao

Ata Images

Iako nam se čini da smo na mnoge stvari oguglali, neke se godinama prepričavaju. Najveća svađa na estradi dogodila se davno, a sukob Zorice Brunclik i Vesne Zmijanac trajao je pune tri decenije. Toliko pevačice nisu razgovarale zbog Zoričinog sadašnjeg, a Vesninog bivšeg muža - harmonikaša Ljubomira Aranđelovića Kemiša. Zorica je bila gost na Vesninoj i Kemiševoj svadbi, a pričalo se da joj je posle toga "preotela" muža.

-  Moja porodica i ja smo pre 25 godina mnogo plakali zbog Vesne. Tada je ona na mojoj grbači napravila startnu poziciju da uđe u svet poznatih. Upoznala sam je kao pevačicu koja je pevala na vašarima i na Ibarskoj magistrali. Tada je imala samo dve pesme, "Vetar duva oko kuće" i "Ori, Mile, al' duboko". Onda je upoznala Kemiša, za koga se udala, ja sam im čak bila na svadbi i odnela poklon - pričala je svojevremeno za medije Zorica Brunclik, a onda je otkrila šta ju je najviše zabolelo.

Pročitajte: Nije izdržao! Relja Popović konačno rekao šta mu je na duši

- Dok su njih dvoje bili u braku Kemiš joj je dao prelepu pesmu "Nevera moja", a onda su se razveli, pa je neko pametan ko joj je tada bio šef marketinga, jer Vesna to nije mogla da smisli, rekao da bi upravo ta numera mogla da nastane zahvaljujući njihovom razvodu. S tim u vezi ona je za jedne čitane novine dala izjavu sa velikim naslovom "Drugarica mi je otela muža" i mojoj porodici napravila pakao. Sva moja deca imala su problem, a ja sam konstantno bila frustrirana zbog nje i njenih veza sa moćnim ljudima koji su joj krojili karijeru. Zbog nje su me svi gledali kao babarogu i kao ženu koja je sve samo ne omiljena - govorila je ranije Zorica.

Ata Images

 

 

Posle razvoda, 1987. godine, Kemiš je odlučio da u otvorenom pismu koje je izašlo u jednom nedeljniku otkrije razloge kraha braka.

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bili smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smo radili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve nesebične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojkovića čak pozvao da svira na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. U to vreme Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - naveo je Kemiš i dodao da su muke tek tada počele.

Instagram

 

 

-  Ovim sam želeo da okončam jedan ružan period u mom životu. Početkom decembra iselio sam se iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, sa kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim. aut.) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposobnom propagandisti, koji svesrdnim anagažovanjem može mnogo da učini na afirmaciji nekog pevača (primer Vesne Zmijanac) - kazao je on davno 

Vesna je posle razvoda od Kemiša sa doktorom nauka Vladom Jovanovićem dobila ćerku Nikoliju, a harmonikaš je u braku sa Zoricom dobio ćerku Zlatu.

 

Komentari (0)

Loading