Celebrity News

Marijana Mateus: Moja velika želja je da obučem Kejt Midlton

Marijana Mateus: Moja velika želja je da obučem Kejt Midlton

Kreatorka Marijana Mateus donela je duh Londona, u kojem već godinama živi i radi, u srpsku prestonicu kada je ljubiteljima svojih kaputa sinoć predstavila novu kolekciju. U ambijentu njenog omiljenog restorana ona je napravila pravu modernu i snežnu bajku u kojoj je svaka gošća mogla da obuče njen kaput i fotografiše se. Selfiji devojaka sa Marijaninim kaputima napravili su pravi kolaps na društvenim mrežama jer se već satima neprestano dele. Reč je zapravo o Marijaninoj modnoj liniji kaputa "Andaj London", koja je dobila ime po njenim ćerkama Dajani i Anđeli. Kako su samo engleskinje u mogućnosti da njene komade kupe u radnji, ona je odlučila da i srpkinjama predstavi svoju kolekciju koju mogu kupiti jedino putem njenog sajta andaj.co.uk. Mada, Marijana najavljuje da bi sledeće godine mogla i u Beogradu da otvori prodajno mesto.

- Na ovaj brend sam izuzetno ponosna jer je nastao na nagovor moje dve ćerke po kojima je i dobio ime. Ovaj događaj nastao je kao posledica želje mojih klijenata u Srbiji da uživo vide moje kapute i da im na taj način prikažem šta zapravo radim u Londonu. Kaput je izuzetno važan odevni predmet jer šta god da obučete ispod se ne vidi dok vas kaput predstavlja i njime ostavljate prvi utisak - kaže Marijana, koja otkriva da engleskinje vole njene modele ali i da bi volela da njen kaput ponese princeza Kejt Midlton.

- Moja velika želja je da nju obučem, a kada u nešto verujete onda se to i desi. Sreća prati hrabre, a ja sam vrlo hrabro ušla u taj posao u Londonu - ističe Marijana, koju smo pitali šta joj najviše nedostaje iz Srbije, na šta nam je kroz osmeh odgovorila: Burek i ćevape.

Ova izjava nas je iznenadila, s obzirom na to da ona izgleda odlično, pa nam je otkrila recept:

- Burek jedam ujutru u sedam, a ćevape bez hleba. U duši sam prava vojvođanka i bez obzira na to što sam rođena u Vrbasu, rado se vraćam Novom Sadu gde sam provela najveći broj godina.

Žene od stila kupile su komade ovog brenda koji željno iščekuju u Beogradu, a među njima su bile voditeljka Snežana Dakić, košarkašica Milica Dabović, pevačica Goga Sekulić, Milka Forcan i mnoge druge poznate dame.