Celebrity News

Emotivna i razočarana: Katarina Radivojević se rasplakala u emisiji (video)

Autor: | 20/12/2017

Emotivna i razočarana: Katarina Radivojević se rasplakala u emisiji (video)

Katarina Radivojević važi za jednu od najlepših glumica na Balkanu. A da se ne ističe samo po lepoti govore i mnogi filmovi i serije koje koji su i dalje jako popularni. "Zona Zamfirova", "Čarston za Ognjenku" zatim i serije "Ljubav i mržnja, Sva ta ravnica", "Najbolje godine" i mnoge druge samo su neka od njenih zapaženih uloga.

U javnosti, Katarina je uvek nasmejana, vesela i raspoložena za šalu. Ipak, postoje teme koje lepu glumicu mogu da rastuže, toliko, da je dovedu i do suza.

U emisiji na Radio televiziji Studentski grad, glumica nije uspela da zadrži suze i zaplakala se, a razlog je ruski film "Morfijum" tačnije reakcije srpskih medija na njenu ulogu u ovom filmu. Nju su domaći mediji "razvukli" na naslovne strane sa akcentom na scenu u kojoj je potpuno gola i na kolenima. Za nju, taj čin je bila kap koja je prelila čašu, pa je glumica rešila da napusti Srbiju.

- Vrlo sam razočarana. To je razlog zašto ne želim da živim i radim u ovoj zemlji. Iako je moja, iako je volim... Meni je jako žao, ali je to tako - rekla je glumica kroz suze.

Pogledajte kako je izgledala ova emotivna scena na 12:50: