Celebrity News

Kristina Radenković: Opraštala sam prevare, ali nikada nisam ostajala dužna

Kristina Radenković: Opraštala sam prevare, ali nikada nisam ostajala dužna

Zaštitna lica Javnog servisa, kao i svi ostali koji rade na toj nacionalnoj frekvenciji, moraju da vode računa kako se pojavljuju i ponašaju u javnosti. Ipak, Kristina Radenković kaže da je ranije živela kao i ostali njeni vršnjaci, te da su je momci varali, ali i ona njih.

- I da ne vodim emisiju, neke stvari sigurno ne bih postavljala na društvene mreže. Tako sam vaspitana. Dok sam bila mlađa, a nisam radila na televiziji, radila sam sve ono što i drugi mladi. Ali rad na RTS se poklopio sa mojim zrelijim godinama. Do pre nekoliko godina izlazila sam u noćni život i bila vrlo aktivna u tome. Volim dobar provod - kaže Kristina i priznaje da je praštala momcima koji su je varali.

- Oprostila sam prevaru, ali ne u braku. U braku je drugačije, nije se dešavalo, ali pre, u vezama, prelazila sam preko toga. To su specifični odnosi, pogotovo ako su jako duge veze, pa su nastupile neke pauzice. Tada se desi da partner bude sa nekim, ali to se sve smatra nekom vrstom prevare. Ali nikada nisam ostajala dužna - priznaje voditeljka, koja u zajednici sa advokatom Nikolom Radojevićem ima ćerkicu i sada već nije sigurna da li bi, kao ranije, oprostila prevaru:

- Ne znam šta da vam kažem, nisam od onih koji misle da preko toga ne može da se pređe. Verujem u neku strast, trenutnu zaljubljenost. Svaki brak i prijateljstvo su jedan dogovor, kao što je poslovni, tako je i ljubavni. Kada prođe ta prva zaljubljenost, ostane neka prijateljska i prava ljubav i neka privlačnost. Dešava se ljudima da dosade jedni drugima, da ne vode računa jedan o drugome, da zaborave da ljubav mora da se gradi i zaliva, onda dođe do tih prevara. Živimo u 21. veku i mislim da su svi, na neki način, prevarili ili su bili prevareni.

Kristina kaže da ne razmišlja o tome šta bi uradila kada bi joj Nikola priznao da ju je prevario.

- Verovatno bi mi došlo da mu otfikarim glavu. Mi smo porodica, velika. Ne znam šta bih radila, možda bih napravila kompromis, nikad ne reci nikad - pomalo zbunjeno je rekla Kristina, razmišljajući dugo o pitanju.

Ipak ističe da postoji stvar koju nikada nije i nikada neće praštati.

- Laž ne mogu i neću da praštam. Za sve ostalo mogu da pravim kompromise. Kada ste odrastao čovek, pravite gomilu kompromisa. Kada bismo svi radili šta hoćemo, govorili šta hoćemo, ovaj svet bi bio jedno jako lepo mesto. Ili ružno. Tako da je svaki dan satkan iz gomile kompromisa, kako u braku, tako i u prijateljstvu. Pravite ih da bi svi lepo živeli - savetuje Kristina.