Celebrity News

Beli prekrivač usred Los Anđelesa: Petra i Tamara Eklston potrošile 24 hiljade evra za veštački sneg (foto)

Beli prekrivač usred Los Anđelesa: Petra i Tamara Eklston potrošile 24 hiljade evra za veštački sneg (foto)

Starija naslednica vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona Tamara sa suprugom Džejem Rutlandom (36) i ćerkom Sofijom (3) provodi praznike kod mlađe sestre Petre (29) u Los Anđelesu.

Tamarini fanovi na Instagramu mogu da prate kako ona uživa sa porodicom u raskoši i veseloj atmosferi koju je zajedno sa sestrom osmislila.

Eklston naslednice su organizovale za svoje mezimce Deda Mraza i njegove pomoćnike, raskošne ukrase, ali i veštački snegom kako bi ceo doživljaj zimske čarolije bio potpun.

Kako pišu strani mediji, Petra i Tamara platile su ovaj ugođaj - snežno dvorište ispred vile u Bel Eru, čak 24 hiljade evra.

Petra trenutno živi u vili, koju je kupila od producenta Arona Spelinga, sa svojom ćerkom Lavinijom (4) i blizancima Robertom i Endruom (2). Ona se ove godine rastala se od milijardera Džejmsa Stanta i najviše voli da provodi vreme sa sestrom Tamarom.

Starija sestra Eklston često deli intimne trenutke, najčešće sa ćerkom Sofijom koja je ove godine, kako možemo da vidimo na društvenim mrežama dobila psa. Sigurni smo da je ovo samo jedan od mnoštva poklona.