Celebrity News

Katarina Radivojević otvoreno o majčinstvu: Volim devojčice, ali ne bih imala ništa protiv dečaka

Autor: | 01/01/2018

Katarina Radivojević otvoreno o majčinstvu: Volim devojčice, ali ne bih imala ništa protiv dečaka

Jedna od naših najpoznatijih glumica koja godinama karijeru gradi u Americi, na zalasku 2017. godine  sumira utiske, govori o velikom holivudskom projektu na kojem je angažovana, ali i o željama na privatnom planu.

- Ne postoji ništa što bih volela da zaboravim iz 2017. Bila je ovo prosečna godina, ali iskoraci u karijeri su se desili u ovoj godini i zbog toga je nikada neću zaboraviti. Veliku i pravu ljubav još čekam. To nije jednostavno, nekim ženama se brzo desi i ja im se na neki način divim. Meni nikako da se desi, nadam se da će u 2018. godini da se desi - iskrena je Katarina u intervjuu za Blic.

Ona otkriva i da će Božić provesti u krugu porodice, kao i da bi volela da ode na ponoćnu Božićnu liturgiju.

Podsećamo, Katarina je jedna od retkih poznatih ličnosti koja je javno pričala o zamrzavanju jajnih ćelija. Lepa glumica i danas zna da je uradila pravu stvar.

- Meni zamrzavanje jajnih ćelija nije odredilo to što mogu ili ne mogu da zatrudnim, već to što sam smatrala da treba da uradim da bih se obezbedila, s obzirom na to da imam 38 godina i zato što nisam to htela da radim po bilo koju cenu. Takođe, želim da sam potpuno sigurna u to s kim to želim i na koji način. Izabrati pravog partnera za mene je jedan od najodgovornijih zadataka u životu i ozbiljno sam ga shvatila. Zahvaljujući doktoru Ljubiću zaledila sam ih, pa ćemo videti. Javno sam pričala o tome jer žene ne znaju mnogo o tome zato što se ne priča. To je u našem društvu neka sramota, a to nije nikakva sramota. Moj proces je potpuno prirodan, imam holistički pristup i ne uzimam hormone. Tako je manje štetno za svaku ženu koja se odluči na taj korak - kaže Katarina za Blic i navodi da nije razmišljala da li bi više volela da u životu bude majka dečaka ili devojčice:

- Nikad nisam o tome razmišljala. Ima vremena. Volim devojčice, ali ne bih imala ništa protiv dečaka.