Celebrity News

I ne čudi što je pred bankrotom: Džoni Dep mesečno troši najmanje dva miliona dolara

Autor: | 16/01/2018

I ne čudi što je pred bankrotom: Džoni Dep mesečno troši najmanje dva miliona dolara

Glumac Džoni Dep  (54) navodno je ponovo pred bankrotom, tako bar tvrde njegovi bivši poslovni menadžeri braća Džoel i Robert Mandel, prenose mediji.

Živeo ne misleći na sutra: Džoni Dep pokušava da se spasi od bankrota (video)

Holivudski glumac bivšim je menadžerima dao otkaz 2016. godine, nakon što se ispostavilo da su mu utajivali porez, zbog čega je Dep morao da plati penale u iznosu od čak 5,6 miliona dolara. Glumac sad od njih sudskim putem traži odštetu od 25 miliona dolara.

- Sam je kriv za sve finansijske probleme koji su ga snašli. On jednostavno živi "na dug" - kažu Džoel i Robert Mandel i dodaju kako Džoni mesečno potroši najmanje dva miliona dolara.

Oni navode kako Dep samo na vina, koja mu se dostavljaju iz svih delova sveta, mesečno troši 30.000 dolara, a na održavanje voznoga parka od čak 45 luksuznih automobila ostavlja pravo malo bogatstvo. Tu je i jahta vredna 18 miliona dolara kao i desetak nekretnina na nekoliko kontinenata.

Osim toga, Džoni je zaposlio 40-ak ljudi, koji ga na mesečnoj bazi koštaju 300.000 dolara, a i on i deca danonoćno na raspolaganju imaju telohranitelje, koje glumac plaća 150.000 dolara.

Džonijevi dugovi navodno su se popeli na čak 40 miliona dolara, zbog čega je glumac bio primoran da proda neke nekretnine.