Celebrity News

Bila je zaljubljena u Brendona: Pogledajte kako danas izgleda Andrea iz "Beverli Hilsa" (foto)

Autor: | 28/01/2018

Bila je zaljubljena u Brendona: Pogledajte kako danas izgleda Andrea iz "Beverli Hilsa" (foto)

Glumica Gabrijela Karteris (57) svima nam je najpoznatija kao Andrea Zakerman iz omiljene tinejdžerske serije devedesetih, "Beverly Hills 90210".

U seriji je bila zaljubljena u Brendona, a zatim i u Stiva, s kojim je bila u vezi. Bila je glavna urednica školskih novina.

Објава коју дели Sara Leitch (@leitchsara) дана 18. Дец 2017. у 12:50 PST

Karteris je iz serije otišla nakon pete sezone, a povremeno se pojavljivala u šestoj, osmoj i desetoj sezoni.

Veći deo svoje karijere bavila se televizijom, pa je imala uloge u serijama "Njujorški plavci", "Seci me", "Zločinački umovi" i drugima, a pojavljivala se u uglavnom manjim filmovima.

Svoj prijatni glas "pozajmila" je mnogim video igrama i inteligentnom sistemu Motorole - Mya.

Pre dve godine doživela je povredu na snimanju filma, što je rezultovalo delimičnom paralizom lica, zbog čega nije mogla da govori šest meseci. Danas se uspešno oporavila.

Gabrijela je trenutno predsednica udruženja SAG-AFTRA, koje okuplja glumce, filmske radnike, novinare, pevače i druge medijske profesionalce iz celog sveta.

Tako je na dodeli SAG nagrada, koje dodeljuje taj sindikat, održala uvodni govor, u kojem je podržala pokret "Time's Up", koji se bori protiv seksualnog zlostavljanja.

Inače, još od 1992. godine u braku je s brokerom Čarlsom Ajzaksom, s kojim ima dve ćerke, 23-godišnju Kelsi Rouz i 18-godišnju Moli Elizabet.