Celebrity News

Udala se Viktorija Svarovski: Venčanica naslednice Svarovski imperije teška je 46 kilograma i košta 700.000 evra (foto/video)

Autor: | 21/06/2017

Udala se Viktorija Svarovski: Venčanica naslednice Svarovski imperije teška je 46 kilograma i košta 700.000 evra (foto/video)

Viktorija Svarovski je naslednica čuvene firme "Svarovski", pa je nekako bilo logično da njeno venčanje bude u duh dijamanata, sjaja, šljokica i venčanice koja je vredna preko 700.000 evra.

Viktorija Svarovski ima 23 godine i veoma je pozanata u Austriji kao pevačica.

Viktorija se udala za svog dugogodišnjeg partnera Vernera Murza u Trstu, a njihovoj proslavi je prisustvovalo 250 ljudi.

Објава коју дели Le S-Catenate (@lescatenate) дана 20. Јун 2017. у 2:10 PDT

Naslednica poznate imperije je za najlepši dan u životu nosila venčanicu koja je teška 46 kg i koja je bila prepuna kristala. Dizajn venčanice je radio Majkl Kinko koji je sarađivao sa zvezdama kao što su Bijonse, Lejdi Gaga i Dženifer Lopez.

Haljina je laserski sečena i ima 500.000 Svarovski kristala.

Do oltara ju je ispratio njen otac Pol Svarovski koji zajedno sa ostatkom njegove mnogobrojne rodbine radi u čuvenoj kompaniji.

Vikotrija nije mogla da izdrži ceo dan da vuče 46 kilograma kristala sa sobom, pa se za goste i proslavu presvukla, tačnije tri puta.

Autor: Story.rs
Izvor: Noizz.rs
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading