Celebrity News

Aleksandra Gudelj: Čast mi je što ponovo delim sreću

Autor: | 11/02/2018

Aleksandra Gudelj: Čast mi je što ponovo delim sreću

Od kada je Prva TV ponovo sklopila saradnju sa Državnom lutrijom Srbije uloga "loto devojke" ponovo je pripala Aleksandri Gudelj. Šarmantna voditeljka kaže da joj je ova emisija, koju je u prošlom "mandatu" vodila skoro pet godina, zasad jedini izazov i da je trenutno maksimalno fokusirana samo na nju. Svakako će se, dodaje, oprobati i u nekim drugim TV angažmanima, ali kad za to dođe vreme.

- Bilo mi je veoma drago kada su mi ponovo ponudili da vodim "Loto". Ova emisija nosi sa sobom određenu dozu odgovornosti i morate da budete maksimalno koncentrisani. A i, nekako, kad već imate iskustva u nečemu, lako se ponovo upustite u isto. Stvarno mi je velika čast što ponovo mogu da delim sreću - presrećna je Aleksandra.

Iskreno je ispirčala i da li je do sada imala priliku da upozna nekoga od dobitnika, kojima je baš ona donela sreću:

- Jesam mnogo puta, a poslednji je bio pre tri meseca. Naime, vozio me je taksista kome sam izvukla šesticu pre tri godine. Tom prilikom mi je rekao: "Hvala vam mnogo, to mi je pomoglo za ćerkino školovanje". Srce mi je bilo puno, mnogo sam bila srećna što sam na neki način baš ja ta koja mu je pomogla.

Lepa voditeljka za Novosti otkriva i kako bi izgledala njena "sedmica", odnosno dobitna kombinacija života, kada bi mogla da zavrtiti bubanj života.

- Već imam dobitnu kombinaciju, to su moja tri musketara - suprug Veljko i sinovi Milijan i Damjan. Oni su moja energija, moja sreće i najveća sedmica u mom životu. I svi ljudi koji se nalaze u našem okruženju, počevši od najbližih, to su oni zbog kojih vredi živeti i zbog kojih se svakog dana budim sa osmehom - zaključuje Aleksandra.