Celebrity News

Provode vreme u bašti, spremaju hranu za sledeću nedelju: Šta vikendom rade uspešne i poznate žene? (foto)

Provode vreme u bašti, spremaju hranu za sledeću nedelju: Šta vikendom rade uspešne i poznate žene? (foto)

Svaka uspešna žena zna da je njeno vreme dragoceno. Kad vikend započne, one neće da čekaju da im dani samo prođu, nego će to vreme da iskoriste za nove planove.

Mišel Obama

Znamo da je vrlo lako vikend provesti gledajući nekoliko sezona omiljene serije, a ne učiniti nešto produktivno za sebe. Bivša prva dama SAD-a Mišel Obama svoje vikende posvećuje svom zdravlju. Ona slobodno vreme posvećuje napornim treninzima kako bi održala telo u formi.

Dobre rezultate vežbanja vikendom osetićete ponedeljkom kada ćete doći puni energije na posao. Mišel zna koliko je ovo važno čak i ako započnete s nekoliko minuta svaki dan.

Opra Vinfri

Uz sve epitete kojima možemo da je opišemo, jednostavno možemo reći da je najuspešnija poslovna žena svih vremena.

Opra nikada ne prestaje da radi na sebi. Ali, ona svoje dane i vikende završava knjigom u ruci koja označava vreme za sebe, ali i boravkom u svojoj raskošnoj bašti.

S obzirom da radi na sebi svaki dan, nedelju će obično da provede ne radeći ništa što joj daje vremena da se osveži za novu radnu nedelju.

Објава коју дели Oprah (@oprah) дана 28. Сеп 2017. у 11:16 PDT

Објава коју дели Oprah (@oprah) дана 27. Јул 2017. у 11:48 PDT

Džesika Alba

Nekad glumica, a danas uspešna poslovna žena, Džesika Alba svoje vreme vikendom posvećuje porodici.

Budući da uspešne žene nemaju vremena za stvari koje im nisu od neke vrednosti, one se stvarno fokusiraju na ono što čine. Za Džesiku to znači da provodi vreme s porodicom. Njena cela nedelja je vezana samo za rad, a vikendi samo uz njenu decu.

Zna da je važno da postoji ravnoteža, inače ne bi mogla da vodi svoje poslovanje. Umesto da troši vreme, tačno zna kako da ga potroši, a to je s ljudima koji su joj najvažniji.

#weekendswithmybabies #momofthree ? I still can’t believe it! #blessed? #familyiseverything #weekendwalks

Објава коју дели Jessica Alba (@jessicaalba) дана 17. Феб 2018. у 2:04 PST

Kameron Dijaz

Američka glumica Kameron Dijaz zna koliko je važno subote i nedelje koristiti mudro, posebno nedelju kako biste krenuli puni energije u nedelju koja je pred vama. Za nju to počinje s pripremom jela.

Ako želite da živite zdravije i pratite svoju ishranu onda ćete nedeljom pripremati jela unapred kako biste to i ostvarili.

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz) дана 25. Мај 2016. у 10:54 PDT

Dakle, u nedelju, obično ćete naći Kameron u svojoj kuhinji pripremajući jela za nedelju dana i neće dopustiti ništa da je u tome spreči.

Објава коју дели Cameron Diaz (@camerondiaz) дана 8. Нов 2016. у 10:03 PST