Celebrity News

Emina Jahović: Nažalost, ne mogu da zaustavim sve laži o meni

Autor: | 20/03/2018

Emina Jahović: Nažalost, ne mogu da zaustavim sve laži o meni

Od kako je zvanično objavila da se razvodi od svog supruga Mustafe Sandala, pevačicu Eminu Jahović, domaći, ali i strani mediji ne ostavljaju na miru.

Tako se poslednjih dana u domaćoj štampi moglo pročitati da je Emina napustila Tursku i da se seli u Novi Pazar, kao i da počinje novi život daleko od Mustafe. Svesna da mediji imaju veliku moć, pevačica se putem Insta-storija obratila javnosti i stala na put brojnim spekulacijama.

– Dragi moji voljeni, svi fanovi i svi oni koji me vole i podržavaju u ovim teškim trenucima, želim da kažem da sve spekulacije na temu mene i mog odlaska u Novi Pazar nisu istinite i nisu tačne. Svoj život kao i pre nastaviću ovde u Istanbulu zbog školovanja svoje dece i zbog života na koji sam navikla, a u Beograd i Novi Pazar ići ću isključivo zbog privatnih i poslovnih razloga. Na žalost ja ne mogu da zaustavim sve spekulacije, sve laži o meni, sve to što puni i prodaje novine. Sve što se odnosi na naš život mi gledamo da zbog naše dece sve prođe u najboljem mogućem redu i sve će biti kao što je bilo i pre. Ovom prilikom želim da vas pozdravim, da vam kažem da vas volim i vrlo brzo očekujte još dva singla – rekla je Emina i na taj način otkrila šta je prava istina.