Celebrity News

Video koji je postao hit na internetu: Kako je kraljica Leticija jednim potezom otkrila koliko ne podnosi svekrvu

Video koji je postao hit na internetu: Kako je kraljica Leticija jednim potezom otkrila koliko ne podnosi svekrvu

Španska kraljica, sudeći prema snimku koji je nastao nakon mise za Uskrs, nema idiličan odnos sa svekrvom

Odnosi u španskoj kraljevskoj porodici daleko su od idiličnih, a to pokazuje i novi video snimak koji je postao hit na internetu.

Kamere su uhvatile napeti trenutak između kraljice Leticije i njene svekrve, bivše kraljice Sofije. Na snimku kraljica Sofija nakon uskršnje mise želi da zagrli svoje unuke Leonoru i Sofiju kako bi pozirale fotoreporterima. Tada u kadar ulazi kraljica Leticija i čini se kao da želi da pomeri ruku kraljice Sofije s ramena svoji ćerke.

Kad je videla da kreće prema njoj i baki, Leticijina starija ćerka odgurnula je maminu i bakinu ruku, a žene su razmenile neugodne poglede. Snimak je videla i Mari Šantal, supruga grčkog princa Pavlosa, sestričina kraljice Sofije i bila je zgrožena ovim prizorom koji je komentarisala na Tviteru.

- Nijedna baka ne zaslužuje ovakav tretman. Sad je pokazala svoje pravo lice. Ovo je užasno - napisala je Mari, ali ubrzo je to izbrisala i pokušala štetu da ispravi zajedničkom porodičnom fotografijom.

Situacija koju su snimile kamere bila je najneprijatnija za kralja Felipea koji je pokušao sve da smiri i da izgladi situaciju.