Celebrity News

Vratio se staroj ljubavi: Kventin Tarantino se ženi izraelskom pevačicom (video)

Autor: | 02/07/2017

Vratio se staroj ljubavi: Kventin Tarantino se ženi izraelskom pevačicom (video)

Kventin Tarantino (54) se ženi!

Američki reditelj u petak se verio s tridesettrogodišnjom izraelskom pevačicom Danielom Pik. Par je nedavno obnovio vezu koju je započeo 2009. godine, a koja je bila prekinuta zbog poslovne karijere.

Daniela je ćerka poznatoga izraelskog muzičara Tzvike Pika, a novinarima je priznala:

-  Istina je, oboje smo srećni i vrlo uzbuđeni. 

Njen otac nije krio oduševljenje:

- O da, porodica je vesela. Juče su se verili i čestitamo im.

Upoznali su se tokom Tarantinove posete Izraelu gde je promovisao svoj film "Nemilosrdni gadovi". Dve nedelje nakon toga Daniela ga je pratila na crvenom tepihu u Los Anđelesu, ali romansa je trajala kratko i nedugo posle toga su prekinuli vezu.

Tarantino je u razgovoru za časopis GQ 2009. rekao da je namerno žrtvovao vezu s Danielom kako bi se fokusirao na svoju karijeru. Rekao je i da veruje kako je konačno upoznao nekoga s kim vidi sebe u budućnosti, ali veza se raspala jer on nije bio spreman da se veže na ovakav način. U leto 2016. ponovno su viđeni zajedno nakon što je reditelj najavio da planira da se penzioniše kada završi poslednja dva filma na kojima radi.

- Ne kažem da se neću nikada venčati ili da neću imati decu pre šezdesete. Ali to je bio moj izbor... nastaviti ovim putem sam. Jer ovo je moje vreme, vreme za stvaranje filmova - rekao je tada za GQ 2009. godine.

Očigledno je konačno došlo vreme i za ozbiljnu vezzu, a ako se ona ozakoni, to će biti Tarantinov prvi brak.

Autor: Story.rs

Izvor: agencije, dnevnik.hr
Foto: Guliver/Getty

Komentari (0)

Loading