Celebrity News

Tetovaže, provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice

Tetovaže, provod, provakativno oblačenje: Ko je Amelija Vindzor - najlepša članica kraljevske porodice

Kada se ovih dana pojavila na jednom letnjem partiju, organizovanom u Kensington Gardensu u Londonu, svi pogledi su bili uprti u nju - najseksepilniju članicu britanske kraljevske porodice.

Lejdi Amelija Vindzor, koja je s prinčevima Harijem i Vilijamom rođaka u trećem kolenu, iznenadila je sve stigavši u haljini koja joj je otkrivala grudi, ali i tetovažu na rebrima, što je pomalo neprihvatljivo u njenoj porodici.

Lejdi Amelija Vindzor je 22-godišnja manekenka, muza slavnog dvojca Dolče i Gabane, ali i članica britanske kraljevske porodice. Zbog svog izgleda, mnogi su je prozvali najseksepilnijom članicom porodicom, a zbog ponašanja u javnosti i tetovaža i najbuntovnijom.

Објава коју дели Mel Windsor (@amelwindsor) дана 17. Јун 2018. у 9:10 PDT

Zahvaljujući lepoti već je pre dve godine krasila naslovnu stranu čuvenog magazina "Tatler", a ispod njene fotografije je pisalo - "Najlepša članica kraljevske porodice".

Od tada gotovo nema modne revije koju ne nosi, ili dizajnera s kojim ne sarađuje, a dok ostali članovi kraljevske porodice izbegavaju korišćenje društvenih mreža, njen profil na Instagramu ima celu vojsku pratitelja - trenutno njih gotovo 55 hiljada.

Објава коју дели Mel Windsor (@amelwindsor) дана 1. Јун 2018. у 6:26 PDT

Ona i prinčevi Hari i Vilijam su rođaci u trećem kolenu, budući da je ona ćerka Džordža Vindzora, grofa od Sent Endrjua, i učiteljice istorije Silvane Tomaseli, i unuka vojvode od Kenta. U vreme kada su njeni roditelji odlučili da stupe u brak, Amelijin otac je morao da se odrekne svoje pozicije u redu za nasleđivanje britanske krune, budući da je njegova buduća supruga već imala brak iza sebe. Kada je 2013. godine promenjen akt o nasleđivanju trona, Džordžu Vindzoru je vraćen njegov "redni broj".

Ono po čemu se još ističe mlada Amelija je i to da ima tetovažu tri medvedića, koje je posvetila svom bratu i sestri, a sada je otkrila i jednu sićušnu na rebrima, čije je značenje samo njoj poznato.

Kao manekenka, Amelija Vindzor radi za agenciju "Storm", u kojoj su nekada radile i Kejt Mos, kao i Kara Delevinj, ali to ne znači da je zapostavila obrazovanje. Studentkinja je Univerziteta u Edinburgu, a godinu dana je provela radeći za dizajnera Azedina Alaje, pa je bila na praksi kod slavnog Bulgarija.

Објава коју дели Mel Windsor (@amelwindsor) дана 5. Мар 2018. у 3:45 PST

Објава коју дели Mel Windsor (@amelwindsor) дана 17. Феб 2018. у 7:11 PST