Celebrity News

Pomirili se Aca Lukas i Sonja! Ceo dan proveli zajedno u Budvi i Tivtu!

Pomirili se Aca Lukas i Sonja! Ceo dan proveli zajedno u Budvi i Tivtu!

Pevač Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja sastali su se u Budvi, gde su ručali, a nakon toga su sa ćerkom otišli u Tivat, gde su proveli celi dan zajedno.

Prema rečica njihovih prijatelja, pevač i stilistkinja su odlučili da zakopaju ratne sekire.

- Desilo se što se desilo i oboje su svesni da nema povratk, ali su odlučili da razmirice ostave po strani. Posle incidenta nisu imali nikakav kontakt, a onda su počeli da komuniciraju putem mobilnih telefona, da bi se na kraju dogovorili i za zajedničke ručkove - rekao je izvor.

https://www.instagram.com/p/BlfxniZnJcK/?taken-by=sonja__sv

- Kad se vide oni funkcionišu kao da se ništa nije dogodilo. Iako je u početku bila suzdržana, a on vidno nervozan, vrlo brzo su se vratili u normalan tok. Delovali su kao srećna porodica dok su ručali, a kasnije su uživali u Tivtu. Sonja i Aca su ostavili sve razmerice po strani, a sve zbog ćerke koja voli da provodi vreme sa oba roditelja - naveo je izvor.

Podsetimo, početkom septembra prošle godine prijavila Acu Lukasa za nasilje u porodici. Pevač je ubrzo priznao krivicu, pa je osuđen na deset meseci uslovne kazne i godinu dana zabrane prilaska Sonji.