Celebrity News

Ivan Bosiljčić pripremio SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE Jeleni povodom godišnjice braka o kom već SVI PRIČAJU

Ivan Bosiljčić pripremio SPEKTAKULARNO IZNENAĐENJE Jeleni povodom godišnjice braka o kom već SVI PRIČAJU

Ivan Bosiljčić priznaje da je u pevačici Jeleni Tomašević našao srodnu dušu i otkriva kako je počela njihova ljubav i ko je koga osvojio.

- Bogami, osvojio sam ja nju, a zadržavamo jedno drugo poverenjem i ljubavlju - rekao je Ivan, pa otkrio kako je dragu iznenadio za godišnjicu braka, koja je bila 28. avgusta.

- Dok smo bili na putu, organizovao sam da nam se u domu zameni stolarija i da se sve okreči - naveo je Bosiljčić o iznenađenju kroz smeh.

Šta je Ivan Bosiljčić rekao o ritualima u kući, te ko je pametniji - on ili Jelena, pogledajte u nastavku.

Kako izgledaju trenuci kada ste srećni između četiri zida, a kako izgleda kada sevnu varnice. Ko prvi počne?

- Bračna idila je u oba slučaja. I iskreno, nije bitno ko je prvi počeo nego ko prvi popusti. A pametniji popušta, tako da je u našem slučaju to Jelena.

Veruješ li u sudbinu i da li smatraš da ti je bog s razlogom poslao Jelenu?

- Ne verujem u sudbinu, taj pojam mi je simbol mat pozicije, nečeg što se ne može izmeniti. Sa sudbinom se ne može porazgovarati, sudbini se ne možeš požaliti. Ja volim žive odnose. Sa bogom čovek može da popriča, da ga zamoli, da mu se poveri. Svakome od nas susreti sa drugim ljudima su dati na uzrastanje. Na nama je da li ćemo to iskoristiti ili ne.

Čime iznenađujete jedno drugo i da li je to zapravo recept za savršen brak?

- Svaki brak je kosmos za sebe. Nisam od onih koji veruju u novinske rubrike “Pet stvari koje voli svaka žena” ili “10 stvari koje nikad nemojte reći svom muškarcu”. Imam svoju listu prioriteta koja se s vremenom menja, a na njoj su iznenađenja samo jedan od mnogo načina za održavanje našeg odnosa.

Koliko su tvoji odlasci u Rusiju promenili vaš odnos i u kom smeru? Da li sada više jedno drugom verujete?

- Poverenje ne bi trebalo da zavisi od geografije i fizičke razdvojenosti. Postoje ljudi koji sede do vas a ništa im ne verujete. Poverenje ima čvrstu vezu sa verom i optimizmom, a u ovim stvarima Jelena i ja smo potpuno kompatibilni.

Da li i dalje imaš sa Ninom jutarnje rituale kada se iskradete iz kuće. I da li si spreman na sve što donosi pubertet?

- Daleko je pubertet, prvo da se mi spremimo za školu, pa onda sve ostalo. A što se tiče naših buđenja, svako jutro počinje mi osmehom. Kako i ne bi, Nina se obavezno došunja do mene, poljubi me i šapne: “Hej, Bosiljčiću, hoćemo li ustajati?”.