Celebrity News

NIKADA NE BISTE POGODILI: ON je novi član žirija "Zvezde Granda"?

NIKADA NE BISTE POGODILI: ON je novi član žirija "Zvezde Granda"?

Rok pevač Đorđe David novi je član žirija emisije Zvezde Granda, saznaje "Tračara" iz izvora bliskih produkciji.

Ovo je nezvanično potvrdio i legendarni pevač, objavivši na Tviteru da mu od sutra kreće “pakao koji je sam tražio.”

- Još danas opušteno… trening, ljubljenje sa mojom Stašom… prijatelji … a od sutra – PAKAO!!! To sam hteo… to sam hteo? TO SAM HTEO - napisao je on.

David će u emisijama zameniti Acu Lukasa, koji nije uspeo da se dogovori sa Grand produkcijom oko angažmana u novoj sezoni. Sa druge strane, Đorđe će biti pravo osveženje među članovima žirija.

- Saša Popović bio je veoma zadovoljan Davidom prilikom njegovog gostovanja kao specijalnog člana žirija u jednoj od epizoda poslednje sezone. Zbog toga je rešio da mu ponudi stolicu u žiriju. Oduševljeno su ga dočekali i ostali članovi žirija, koji se raduju novoj sezoni - kaže izvor.

Kako je prethodno najavljeno, Zvezde Granda imaće novi koncept ove sezone, a Marija Šerifović i Jelena Karleuša već su izjavile da će akcenat pretežno biti na takmičarima.

- U ponedeljak kreće snimanje Zvezde Granda. Sve što sam želela i konačna mogućnost da se stvarno napravi prava zvezda od nekog od takmičara, sad je omogućeno. Videćete. Najbitnije – kvalitetom će se zgaziti bolest zvana rijaliti - napisala je Jelena.