Celebrity News

DVE GODINE JE BILA U BRAKU SA NJIM: Bivši muž vojvotkinje Megan sada oženio ĆERKU MULTIMILIONERA! (foto)

DVE GODINE JE BILA U BRAKU SA NJIM: Bivši muž vojvotkinje Megan sada oženio ĆERKU MULTIMILIONERA! (foto)

Glumac Trevor Engelson (41), bivši suprug vojvotkinje od Saseksa Megan Markl, venčao se sa nutricionistkinjom Trejsi Karlend (32), na intimnoj ceremoniji u Kaliforniji.

Engelson je svoju izabranicu, inače kćerku bankara multimilionera, zaprosio samo dve nedelje posle venčanja princa Harija i Megan Markl, iako su u tom trenutku bili samo sedam meseci. Svadbena ceremonija je održana u privatnoj vili u Hiden Hilsu, Kalifornija, u blizini doma Kim Kardašijan i Kanjea Vesta.

https://www.instagram.com/p/BjC-xCzhwsb/?tagged=trevorengelson

Za razliku od skromnog venčanja sa Trejsi, svada Engelsona i Megan Markl trajala je čak četiri dana! Venčali su se na plaži na Jamajci pred 100 zvanica.

https://www.instagram.com/p/BloWoMQhqr3/?tagged=trevorengelson

https://www.instagram.com/p/Bi9NJd8DziS/?tagged=trevorengelson

Megan je Trevora upoznala 2004. godine, pre nego što se proslavila u seriji "Suits". Zabavljali su se šest godina pre nego što su se verili. Posle dve godine braka saopštili su da se razvode zbog "nepremostivih razlika". Krahu braka doprinela je i fizička udaljenost, s obzirom na to da se Megan preselila u Toronto zbog snimanja serije, a Engelson je ostao da živi u njihovom domu u Los Anđelesu.

https://www.instagram.com/p/BowGn6ohl1s/?tagged=trevorengelson