Celebrity News

Đokovići DANAS SLAVE STEFANOV ROĐENDAN daleko od Srbije, pa pokazao njihovu fotografiju o kojoj svi pričaju!

Đokovići DANAS SLAVE STEFANOV ROĐENDAN daleko od Srbije, pa pokazao njihovu fotografiju o kojoj svi pričaju!

Stefan Đoković danas slavi četvrti rođendan.

Novak i Jelena proslaviće danas sa sinom Stefanom njegov divan dan. Porodica Đoković nedavno je boravila u Srbiji i naš proslavljeni teniser je tada rekao da će, ako mu vremenske prilike dozvole, četvrti rođendan svog prvenca proslaviti u prirodi.

Novak je sa porodicom nedavno boravio u Pragu, u gostima kod Radeta Štepaneka, a nakon toga su se svi uputili u Italiju.

Inače, Novak je sina prvi put predstavio javnosti letos na Vimbldonu, dok jednogodišnju ćerkicu Taru još uvek skriva od medija. Stefan je tada sedeo u loži sa mamom i navijao za tatu, koji je osvojio Gren Slem. Po završetku oficijelnog dela maleni Stefan je potrčao tati u zagrljaj.

Čuveni srpski teniser Novak Đoković podelio je sa svima sliku na kojoj vidimo kako uživa sa sinom Stefanom i suprugom Jelenom, a ono što je napisao povodom sinovljevog rođendana raznežilo je mnoge.

- Blagosloveni smo tvojim dolaskom u naše živote. Zahvalan sam što te imam za sina, mog hrabrog sokola i viteza! Hvala ti što sijaš svetlost i ljubav! Hvala ti što nastavljaš da nas učiš kako da svesno živimo, da budemo prisutni, srećni i nasmejani i kako da praštamo i nastavljamo dalje. Srećan rođendan dragi moj sine! Voli te tata - napisao je Novak Đoković u opisu slike, koja je pokrenula veliki broj komentara.

Malo potom, Novakova žena Jelena podelila je drugu fotku sa naslednikom i suprugom, na kojoj ih vidimo kako se ljube na travi.

- Dobrodošli u naš Poljubgrad! Ovde se stalno grlimo, pazimo i volimo. Poljupci pljušte sa svih strana a i deca rastu baš brzo, pa tako i naš mali Stefan danas napunio 4-tu godinu - navela je Jelena Đoković.