Celebrity News

ONE SU DOKAZ DA PRIJATELJSTVA NA ESTRADI POSTOJE: Seka i Slađa - prvi selfi sa bebom Milom (foto)

ONE SU DOKAZ DA PRIJATELJSTVA NA ESTRADI POSTOJE: Seka i Slađa - prvi selfi sa bebom Milom (foto)

Iako važi mišljenje da na estradi ne postoje prava prijateljstva, folk pevačice Seka Aleksić i Slađa Alegro godinama unazad dokazuju suprotno. One su druženje započele pre mnogo godina i uprkos svemu uspele su da svoje prijateljstvo sačuvaju i dodatno ga oplemene, što ih neizmerno raduje.

Poznato je da je Slađa svojoj drugarici pružala maksimalnu podršku u njenoj borbi da se ostvari kao majka, kao i da ju je veoma obradovalo rođenje Sekinog sina Jakova kojeg redovno posećuje u Staroj Pazovi. Seka nije zaboravila na podršku svoje bliske prijateljice, pa je svojim savetima i podrškom Slađi ulepšala period trudnoće i, potpuno očekivano, neizmerno se obradovala onog trenutka kada je Slađina ćerka Mila došla na svet.

Kad god je zbog poslovnih obaveza u prilici, Seka posećuje Slađu u Obrenovcu, gde živi sa suprugom Zoranom, a fotografiju svog poslednjeg susreta podelile su sa pratiocima na društvenim mrežama - pevačice su u kućnoj atmosferi pozirale sa preslatkom Milom, Slađinom ćerkicom, što je bilo i više nego dovoljno da ova fotografija razneži desetine hiljada korisnika društvenih mreža i prikupi mnoštvo lajkova.

- Vanilija velika i mala ❤️ -  napisala je emotivna Seka uz fotku.