Celebrity News

Talenat više nije dovoljan: Tom Kruz ostao bez uloge, a razlog je krajnje BIZARAN

Talenat više nije dovoljan: Tom Kruz ostao bez uloge, a razlog je krajnje BIZARAN

Holivudski glumac Tom Kruz glumio je u dva nastavka filma o Džeku Ričeru, ali po svemu sudeći, njega će u trećem delu da zameni neki drugi glumac. Razlog je veoma bizaran. Naime, jednostavno je odlučeno da je Tom Kruz ipak previše nizak za tu ulogu.

- Kruz koliko god da je talentovan i koliko god da sam obožavao da radim sa njim, fizički se ne uklapa u ulogu. Džekova visina je veoma važna komponenta onoga ko on zapravo jeste. Ideja je da se svi malo uznemire čim on uđe u sobu - rekao je Li Čajld, autor knjiga prema kojima su filmovi snimani, prenosi Biznis insajder.

Autor je dodao i da će, umesto ostalih filmova s Kruzom, njegovim fanovima ponuditi seriju u saradnji s Netfliksom ili nekim drugim servisom za gledanje serija.

Objasnio je da su mu na to ukazali brojni čitatelji, a sve one koji su razočarani ovim potezom pozvao je da predlože dostojnu zamenu.

Tom je inače visok 172 centimetra i poznato je da nije baš zadovoljan svojom visinom pa često nosi cipele s višom petpeticom koje mu dodaju nekoliko centimetara.

Mediji su često pisali o glumčevoj visini, a čak je njegova bivša supruga Nikol Kidman nakon razvoda izjavila: "Sada konačno mogu da nosim štikle".