Celebrity News

Povukao se iz javnosti zbog PAKLA u privatnom životu, ali ne može bez pesme: Sloba Vasić najavio povratak muzici (VIDEO)

Povukao se iz javnosti zbog PAKLA u privatnom životu, ali ne može bez pesme: Sloba Vasić najavio povratak muzici (VIDEO)

Kada se pojavio na takmičenju za Zvezde Granda, Sloba Vasić je privukao pažnju ženskog dela publike svojim izgledom, a svojim glasom osvojio i ostali deo publike.

Međutim, u trenutku najveće slave se vratio bivšoj devojci i verio se sa njom, posle čega je nastao pravi pakao u njegovom životu.

https://www.instagram.com/p/BsfntgQHw31/?utm_source=ig_embed

Zbog pretnji smrću i fizičkog napada od strane bivšeg supruga njegove verenice, kog su povezivali sa kriminalnim radnjama, Sloba se, zajedno sa verenicom i njenom ćerkicom iz prvog braka, preselio u Austriju i digao ruke od estrade.

Upućeni u njegov život kažu da mu je u tom trenutku jedini cilj bio da pobegne od svega i vrati se normalnom životu, bez trzavica i pretnji, daleko od očiju javnosti, zbog čega je odbijao i pozive za nastupe.

Iako se ne pojavljuje javno, Sloba i dalje ima veliku podršku publike, u prilog čemu govore i komentari njegovih pratilaca na društvenim mrežama, koji ga svakodnevno pitaju kada će snimiti nešto novo.

Sloba je prošle godine raskinuo veridbu i vratio se u Srbiju, a sve glasnije su priče da se uskoro vraća na estradu.

U poslednjih par meseci je dosta aktivan na društvenim mrežama, a na zadnjem snimku objavljenom na Instagram profilu, Sloba peva pesmu „Nisam te zaboravio“.

Nije poznato kome je pesma upućena i da li Vasić pati za bivšom verenicom, ali je sigurno da će njegove obožavaoce, posebno ženski deo, obradovati informacija da će se sa njim uskoro moći ponovo družiti, s obzirom na to da on priprema novu pesmu.