Celebrity News

Svi su zabrinuti za Selin Dion: Fotografisala se gola, pa izjavila da razgovara sa mrtvim suprugom (foto/video)

Autor: | 16/07/2017

Svi su zabrinuti za Selin Dion: Fotografisala se gola, pa izjavila da razgovara sa mrtvim suprugom (foto/video)

Svetska javnost ostala je u šoku kada je pre nekoliko dana osvanula fotografija na kojoj pevačica Selin Dion u 49. godini pozira gola.

Објава коју дели Vogue (@voguemagazine) дана 3. Јул 2017. у 10:25 PDT

Pokrivena samo svojim rukama i nogama, fotografija pokazuje Selin potpuno golu dok je menjala garderobu tokom slikanja za "Vog". Mnogi su sa oduševljenjem ispratili ovaj poduhvat, navodeći kako Selin sjajno izgleda za svoje godine, dok je druge pomalo zabrinulo ovakvo ponašanje pevačice.

Brojni komentari mogu se pronaći i pored slika odevnih kombinacija koje je Selin nosila tokom nedavnog boravka u Evropi.

Објава коју дели Pierre Dion (@crazy4dion) дана 13. Јул 2017. у 8:48 PDT

A onda je usledio i vrhunac...

Naime, već godinu i po dana prošlo je otkako je prevačica ostala bez supruga Renea koji je prošle godine preminuo nakon borbe s rakom. Samo nekoliko dana kasnije zauvek se oprostila i od brata Daniela, a zbog teškog životnog razdoblja na neko je vreme otkazala i sve svoje nastupe. Ali pošto je muzika njena velika ljubav, ubrzo je opet stala na scenu i uspešno odrađivala sve privatne i poslovne obaveze.

Ali pre samo nekoliko dana Selin je izjavila da je duh njenog supruga i dalje kraj nje i da redovno razgovara s njim.

Ova izjava dodatno je pokrenula sumnje da se sa pevačicom nešto dešava.

Објава коју дели Céline Dion (@celinedion) дана 24. Окт 2016. у 4:24 PDT

Međutim, američki stručnjak za veze, smatra da je sve ovo što Selin radi samo način da se nekako reši svoje tuge, piše Mirror.

- Ostatak života ona će tugovati. Odeća koju je nosila zadnjih dana samo je maska iza koje se skriva. No ona ujedno i uživa u novom stadijumu svog života, a i ko bi joj to zabranio? Problematično može postati jedino ako počne da troši previše novca na ovaj luksuzni način života - kaže gospođa Beresford.

Podsećamo, Selin i Rene venčali su se 1994. uprkos razlici od 26 godina. Zajedno su dobili tri sina, danas 16-godišnjeg Rene Čarlsa i šestogodišnje blizance Edija i Nelsona.

- Rene me pripremao za život od moje 12. godine. Nikad nisam poljubila drugog čoveka, mnogo mi nedostaje - priznala je pevačica jednom prilikom.