Celebrity News

Bez fotošopa: Ovako STVARNO izgleda Viktorija Bekam

Bez fotošopa: Ovako STVARNO izgleda Viktorija Bekam

Bivša "Spajsica" dizajnerka Viktorija Bekam, koja uvek izgleda besprekorno, poznata je i po svom britkom humoru i izrazima lica. Iako izgleda mnogo mlađe nego što zaista jeste, supruga Dejvida Bekama priznaje da je konačno počela da prihvata svoje godine.

- Ima nešto oslobađajuće u prihvatanju činjenice da imam 45 godina, puna samopouzdanja i zadovoljna - istakla je u intervjuu za britanski "Glamur", a potom poručila svima da ne treba da se stide svojih godina i bora.

- Želim da pošaljem poruku da svako treba da se oseća kao najbolja verzija sebe. Da cenite to što imate. Želim da kažem ljudima da prihvate ono što jesu – i to je u redu - izjavila je dizajnerka, koja u poslednje vreme pratioce na društvenim mrežama sve češće iznenađuje fotografijama bez fotošopa i filtera.

- Verujem da ljudi žele da vide fotografije koje su prave. Kada smo birali promo fotke, nismo se trudili da ih savršeno retuširamo. Mrzim konstrukcije “protiv starenja” i “protiv bora” – o čemu se tu radi? Akcenat treba da bude samo na negovanju kože - objasnila, ali i priznala:

- Biću iskrena. U prošlosti sam se krila imala štit – na primer, nisam se smejala u javnosti. Sada je toga manje - dodala je Bekamova.

Kako izgleda "prava" Viktorija pogledajte na sledećoj strani:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Sep 16, 2019 at 1:29am PDT